نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
عبدالمالک شنبه زاده روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ما اظهار داشت: گردشگران با حضور و ماندن در این فضاها از یکسو از منابع و مواهب خداداد آب و هوای کوهستان یا دشتهای فراخ زاگرس بهره مند شده و از سوی دیگر به شیوه مشارکتی جاذبههای فرهنگی و اجتماعی زیست عشایری و روستایی کشور در […]
عبدالمالک شنبه زاده روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ما اظهار داشت: گردشگران با حضور و ماندن در این فضاها از یکسو از منابع و مواهب خداداد آب و هوای کوهستان یا دشتهای فراخ زاگرس بهره مند شده و از سوی دیگر به شیوه مشارکتی جاذبههای فرهنگی و اجتماعی زیست عشایری و روستایی کشور در اصیلترین شکل ان را تجربه میکنند.
وی بازدید از آثار و جاذبههای تاریخی را از دیگر امتیازهای اسکان گردشگران دراقامت گاههای بوم گردی استان مرزی ایلام عنوان کرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایلام گفت: هم اکنون ۴۰ خانه بوم گردی در روستاهای هدف گردشگری که دارای بیشترین جاذبههای طبیعی، فرهنگی و تاریخی هستند ساماندهی و مهیا شده و پذیرای گردشگران هستند.
وی با ذکر اینکه این اقامتگاهها، علاوه بر جذب گردشگران و فراهم کردن محیط شاد و ایمن سبب ایجاد درآمد برای روستاییان و جلوگیری از مهاجرت آنان به شهرها نیز شدهاند تصریح کرد: در اردیبهشت ماه امسال یک هزار و ۷۰۰ نفر گردشگر در این اقامتگاههای بوم گردی سکونت کردهاند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایلام تاکید کرد: در این روستاها امکان زندگی در کنار اهالی منطقه با اسکان در کمپها و خانههای بوم گردی و صرف غذاهای محلی مردم منطقه برای گردشگران و مهمانان فراهم است.
وی ایجاد زیرساختهای گردشگری در روستاها، توسعه کسب و کار مرتبط با گردشگری، ایجاد اشتغال و جلوگیری از مهاجرت روستاییان را از اهداف راه اندازی اقامتگاهها بوم گردی روستایی در این استان عنوان کرد.
شنبه زاده تنوع اقلیم، فرهنگی و اجتماعی را مزیتهای رقابتی استان ایلام در حوزه بومگردی گردشگری عنوان کرد و گفت: با فعلیت بخشیدن به ظرفیتهای بالقوه گردشگری مبتنی بر بوم گردی از طریق افزایش و گسترش اقامتگاههای بومگردی میتوان فرهنگ غنی مهماننوازی، احترام به طبیعت، آئینها، لباسهای زیبا و سنتی همچنین سبکهای متنوع زندگی در اقلیمهای متفاوت استان را به نمایش گذاشت.
وی گفت: گردشگران علاوه بر اقامت در این خانهها و بهرهمندی از آرامش و سکوت روستاها و جاذبههای طبیعی و تاریخی این مناطق، امکان بهرهمندی از غذاهای محلی و سنتی و دیگر تولیدات عشایر و روستاییان از جمله صنایع دستی را دارند.
وی تاکید کرد: در این روستاها امکان زندگی در کنار بومیان منطقه با اسکان در کمپها و خانههای بوم گردی و صرف غذاهای محلی مردم منطقه برای گردشگران و مهمانان فراهم است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایلام تقویت بوم گردی، ایجاد زیرساختهای گردشگری در روستاها، توسعه کسب و کار مرتبط با گردشگری، ایجاد اشتغال و جلوگیری از مهاجرت روستاییان را از اهداف راه اندازی این اقامتگاهها عنوان کرد.
محیط آرام، بکر، طبیعی و دلنشین روستاها، آداب و رسوم مردمان روستا و تفریح و گردش در روستاها جاذبههایی است که علاقه مندان خاص بسیاری دارد و افراد خسته از زندگی ماشینی شهرها تمایل بسیار زیادی برای بهرهمندی از آرامش روستاها را دارند.
۸۴ هزار و ۴۴۴ نفر معادل ۳۲ درصد جمعیت استان ۵۸۰ هزار و ۱۵۸ نفری ایلام در مناطق روستایی -۶۰۰ روستای- ساکن هستند و بقیه در ۲۶ شهر و ۱۰ شهرستان سکونت دارند.
استان ایلام یک هزار و ۵۰۰ اثر تاریخی، طبیعی و گردشگری دارد که از این تعداد فقط ۷۴۵ اثر در فهرست آثار ملی ثبت شده است.
ایلام در محدودهای کم عرض در جوار مرزهای عراق از چند اقلیم مختلف از بیابان های گرم و خشک در جنوب استان تا کوهساران سرد و برف گیر در شمال استان برخوردار است.
منطق همیشه بهار میانبند در حد فاصل و نقطه تلاقی اقلیم گرم و خشک جنوب و غرب ایلام با اقلیم سرد و کوهستانی شمال و شمال شرق این استان در هر فصلی مناسب اسکان تفریحی برای علاقه مندان گردشگری طبیعی محسوب میشوند.
فاصله گرمترین تا سردترین نقطه این استان کمتر از ۱۰۰ کیلومتر است این تنوع اقلیمی در گسترهای بسیار محدود شاید در هیچ کجای دستکم ایران وجود نداشته باشد استان ایلام را در هرروز از سال از حیث اب وهوا مناسب برای حضور گردشگران کرده است./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.