نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
رضا امیدی اظهار داشت: از سال ۱۳۹۳ تاکنون بیش از ۱۴۳ میلیارد تومان از محل مالیات بر ارزش افزوده و سهم عوارض به شهرداری ها و دهیاری های استان پرداخت شده است. مدیرکل امور مالیاتی استان ایلام گفت: سهم شهرداری ها و دهیاری های استان از این منبع در چهار ماهه ابتدایی امسال را بیش […]
رضا امیدی اظهار داشت: از سال ۱۳۹۳ تاکنون بیش از ۱۴۳ میلیارد تومان از محل مالیات بر ارزش افزوده و سهم عوارض به شهرداری ها و دهیاری های استان پرداخت شده است. مدیرکل امور مالیاتی استان ایلام گفت: سهم شهرداری ها و دهیاری های استان از این منبع در چهار ماهه ابتدایی امسال را بیش از ۱۱ میلیارد تومان و در سال ۱۳۹۶ بیش از ۴۵ میلیارد تومان ذکر کرد.
* تحقق در آمدهای مالیاتی در سالهای اخیر مدیرکل امور مالیاتی استان ایلام همچنین از رشد درآمدهای مالیاتی استان در سالهای اخیر خبر داد و با ذکر اینکه ۹۰ درصد درآمدهای استان از محل مالیات تأمین می شود، گفت: وصول بیش از ۶۸۵ میلیارد تومان از سال ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۶، مبلغ ۱۳۷ میلیارد تومان در سال گذشته و ۵۰ میلیارد تومان در چهارماهه نخست امسال، نشان دهنده افزایش مشارکت و توجه مردم استان به موضوع مالیات و نتیجه بخش بودن اقدامات این اداره کل در سالهای اخیر است. وی تأکید بر شناسایی منابع جدید مالیاتی، بهینه سازی و شناسایی درآمدهای واقعی و ساماندهی معافیت های مالیاتی را از اقدامات و راهکارهایی دانست که با هدف افزایش درآمدهای مالیاتی، اجرایی و عملیاتی شده است. امیدی سپس به تشریح اقدامات صورت گرفته در بحث مدیریت وصول مالیات و راهکارهای اتخاذ شده در این باره پرداخت و گفت: دریافت مالیات از سه مرحله شناسایی (واحدیابی)، تشخیص درآمد مشمول مالیات (روشهای رسیدگی)، و بالاخره مطالبه و وصول مالیات تشکیل می گردد؛ که در همین راستا از سال ۱۳۹۳ تاکنون تعداد ۱۳۷۹۲۷ مورد برگه تشخیص و قطعی مالیاتی صادر شده است. مدیرکل امور مالیاتی استان ایلام با بیان اینکه از سال ۱۳۹۱ تاکنون ۳۸۶۴۹ مورد رکورد اطلاعات اشخاص حقیقی(شامل فاکتور خرید و فروش، گمرکی و سایر منابع) و ۱۰۳۰۲۹ مورد رکورد اشخاص حقوقی توسط مأموران مالیاتی این اداره کل رسیدگی شده است، افزود: از سال ۱۳۹۲ تاکنون تعداد ۴۷۳۹۳۰ فقره قبض نقدی و ۶۱۳۱۱ فقره قبض غیرنقدی برای مؤدیان مالیاتی صادر شده است.
* خوداظهاری مالیاتی، زمینه ساز اعتماد بین مردم و دولت
وی در ادامه به موضوع خوداظهاری مؤدیان مالیاتی اشاره کرد و آن را زمینه ساز اعتماد و اطمینان بین دولت و مردم دانست و گفت: در استان ایلام خوشبختانه آمار ارائه اظهارنامه های مالیاتی از طرف مؤدیان، هر سال نسبت به سال قبل افزایش داشته است. امیدی تعداد اظهارنامه های ارائه شده از طرف اشخاص حقیقی مربوط به عملکرد سال ۱۳۹۶ را ۱۷۹۶۲ فقره اعلام و اضافه کرد: این عدد نسبت به سال ۱۳۹۵ بیش از ۶۰۰ فقره افزایش داشته است. وی همچنین اظهار داشت: اعتبار سنجی ۳۰۱۸۶ پرونده و ثبت نام ۳۴۶۷۱ مؤدی به صورت الکترونیکی از دیگر اقدامات صورت گرفته در سالهای اخیر است.
* انجام ۶۰۰۰ مورد مفاصا حساب مالیاتی مدیرکل امور مالیاتی استان ایلام با بیان اینکه بر اساس ماده ۱۸۶ قانون مالیاتهای مستقیم، تمامی اشخاص حقیقی متقاضی وام از بانکها تا سقف ۵۰ میلیون و اشخاص حقوقی تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان بایستی نسبت به اخذ مفاصا حساب مالیاتی اقدام نمایند، افزود: در سالهای اخیر تعداد ۵۹۹۴ مورد مفاصا حساب در این اداره کل صادر شده است.
* وصول بیش از ۴۶ میلیارد تومان بدهی مالیاتی امیدی، پیگیری معوقات و بدهی های مالیاتی در راستای استیفای حقوق دولت و عدالت مالیاتی را از دیگر اقدامات این اداره کل ذکر و اضافه کرد: با اقدامات اجرایی انجام شده تاکنون بیش از ۴۶ میلیارد تومان از این بدهی ها وصول شده است.
وی یادآوری کرد: بر اساس ماده ۲۱۸ قانون مالیاتهای مستقیم، اموال منقول و غیرمنقول بدهکاران مالیاتی که تاکنون نسبت به پرداخت بدهی مالیات قطعی شده خود اقدام نکرده اند، توقیف و برداشت می شود.
* نوسازی و توسعه تمام ساختمانهای امور مالیاتی مدیرکل امور مالیاتی استان ایلام به خدمات ارائه شده در راستای تسهیل در امور مؤدیان و مراجعین در سالهای اخیر اشاره و تصریح کرد: این اداره کل در چند سال اخیر، نوسازی، تکمیل و بهره برداری از ساختمانهای ادارات امور مالیاتی در مرکز استان و تمامی شهرستانها با استفاده از منابع اعتباری ملی را در دستور کار قرار داده و خوشبختانه در حال حاضر تمامی شهرستانها از ساختمان اداری مناسب برخوردار هستند.
* طرح جامع مالیاتی زمینه ساز برقراری عدالت مالیاتی مدیرکل امور مالیاتی استان ایلام، ضمن تشریح اجرای طرح جامع مالیاتی در سالهای اخیر، استانداردسازی کلیه فرایندهای مالیاتی، دسترسی به کلیه اطلاعات مؤدیان مالیاتی به صورت الکترونیکی، ارتقای سیستم های رایانه ای جهت دسترسی راحت تر به سامانه ها، ارتقای زیرساخت خطوط مخابراتی، رسیدگی به کلیه منابع مالیاتی به صورت جامع و برقراری عدالت مالیاتی را از دستاوردهای این طرح عنوان کرد.
وی در این باره تصریح کرد: تأمین نیروی انسانی کافی و متخصص از اهداف طرح مذکور است و تاکنون در اجرای این طرح تعداد ۱۵۰ نفر کارشناس از طریق آزمون در این اداره کل استخدام شدهاند.
* فرهنگ سازی مالیاتی مقدمه مشارکت بیشتر مردم امیدی همچنین به موضوع فرهنگ سازی در بحث پرداخت مالیات اشاره کرد و افزود: فرهنگ سازی موضوع مهمی است که مشارکت بیشتر مردم در این زمینه را به دنبال دارد.
وی تقویت قانون گرایی و پاسخگویی به عموم مراجعان با ایجاد ارتباطات مردمی از طریق رسانه های ارتباط جمعی، تهیه بسته های آموزشی و اطلاع رسانی در قالب بنر، بروشور، پوستر، اپلیکیشن، ارتباط، تعامل و مکاتبه با ادارات و دستگاه های اجرایی، مراکز علمی و دانشگاهی، ائمه جمعه و روحانیان، تشکیل جلسات متعدد هم اندیشی، توجیهی و آموزشی با صاحبان صنوف، اعضای اتحادیه ها و اقشار مختلف مالیاتی، و نظرسنجی از مردم را از جمله اقدامات و فعالیتهای انجام شده در این مورد ذکر کرد.
* مالیات، زمینه ساز توسعه استان ایلام مدیرکل امور مالیاتی استان ایلام در پایان مالیات را یکی از منابع درآمد دولت دانست که در سند بودجه سالیانه منظور میشود و یادآوری کرد: مالیات وصول شده هر استان پس از واریز به خزانه به صورت تخصیص سه ماهه مجدداً به استان برگشت میخورد. امیدی ضمن تقدیر و تشکر از مردم در راستای مشارکت در اجرای قوانین مالیاتی و اقتصادی، افزود: باید گفت عواید پرداخت مالیات، به توسعه استان به ویژه در امور عمرانی و توسعه شهرها و روستاها کمک می کند؛ بنابراین مشارکت بیشتر مردم در بحث توجه به قوانین مالیاتی و انجام الزامات و تکالیف آن، در توسعه استان و کشور بسیار مؤثر و نتیجه بخش است./فارس
این مطلب بدون برچسب می باشد.