نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
مواد لازم: شیر: ۴ لیوان ماست: ۴ قاشق غذاخوری طرز تهیه و دستور پخت: ۱. شیر را بجوشانید (پس از به جوش آمدن شیر حرارت را کم کنید و ۱۵ دقیقه بگذارید شیر به آرامی بجوشد و آب اضافیاش تبخیر شود). شیر را داخل ظرفی که برای ماست در نظر گرفتهاید بریزید و اجازه دهید […]
مواد لازم:
شیر: ۴ لیوان ماست: ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. شیر را بجوشانید (پس از به جوش آمدن شیر حرارت را کم کنید و ۱۵ دقیقه بگذارید شیر به آرامی بجوشد و آب اضافیاش تبخیر شود). شیر را داخل ظرفی که برای ماست در نظر گرفتهاید بریزید و اجازه دهید شیر کمی خنک شود (در زمان اضافه کردن ماست، شیر باید به اندازهای گرم باشد که انگشتتان گرما را حس کند اما نسوزد).
۲. مقداری از شیر را داخل کاسهای بریزید و با ماست مخلوط کنید؛ سپس آن را به بقیه شیر اضافه کنید و با قاشق به آرامی هم بزنید تا خوب ترکیب شود (این روش برای حل شدن بهتر ماست است).
۳. در ظرف را ببندید و ظرف ماست را با حوله گرمی خوب پوشش دهید و در جای گرمی بگذارید. بسته به گرمای محیط ۵ تا ۸ ساعت زمان برای بستن ماست لازم است؛ پس از اینکه ماست بسته شد ظرف را در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
فوت و فنها:
– اگر ماست آب انداخت و تکه تکه شد یعنی شیر زیاد داغ بوده یا ماست خیلی سرد بوده یا مایه ماست کمتر از مقدار لازم بوده است.
– هرچه چربی شیر بیشتر باشد ماست خانگی شما سفتتری خواهید داشت.
– برای تهیه ماست شیرین مخصوص دسر و … میتوانید همزمان با اضافه کردن ماست به شیر، مقداری شکر نیز به شیر اضافه کنید.
این مطلب بدون برچسب می باشد.