نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
عبدالمالک شنبه زاده روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مجموع خسارت وارد شده به صنعت گردشگری استان۱۶۳ میلیارد ریال است که دولت قصد دارد با مساعدت هایی نظیر معافیت های مالیاتی، عدم پرداخت اجاره بها سه ماه و هزینه آب و برق و پرداخت تسهیلات مناسب خسارت های وارده شده […]
عبدالمالک شنبه زاده روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مجموع خسارت وارد شده به صنعت گردشگری استان۱۶۳ میلیارد ریال است که دولت قصد دارد با مساعدت هایی نظیر معافیت های مالیاتی، عدم پرداخت اجاره بها سه ماه و هزینه آب و برق و پرداخت تسهیلات مناسب خسارت های وارده شده به صنعتگران را تا حدودی جبران کند.
وی یادآور شد: صنعتگرانی که کارت صنعتگری آنها صادر شده است و در سامانه مربوطه ثبت نام کرده اند برابر با اعتباری که از وزارت میراث فرهنگی برای استان در نظر گرفته میشود تسهیلات خانگی دریافت می کنند.
۱۲ بنای تاریخی در ایلام مرمت می شود
شنبه زاده اظهار داشت: هم اکنون به طور متناوب عملیات مرمت ۱۲ بنا در استان در حال انجام است و موزه های استان با تزریق اعتبارات از سوی وزارت هر ساله ساماندهی می شوند.
وی افزود: همچنین تاکنون جهت تکمیل هتل پنج ستاره ایلام ۱۲ سرمایه گذار که در تکمیل این پروژه اهتمام داشته اند وارد ایلام شده اما در خصوص واگذاری زمین و سایر موضوعات با مخالفت ها و کارشکنی هایی مواجه شدند.
شنبه زاده در خصوص مشکلات سرمایه گذاری در حوزه گردشگری استان نیز گفت: گردشگری یک صنعت فرابخشی است و به بخشها، واحدها و سازمانهای دیگر وابسته است که نیازمند مساعدت و همکاری بیشتر ادارات استان به ویژه ادارت راه و شهرسازی، منابع طبیعی و محیط زیست در حوزه سرمایه گذاری در حوزه گردشگری است.
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایلام اظهار داشت: برخی سرمایه گذاران که برای سرمایه گذاری در حوزه گردشگری و طبیعت گردی وارد استان می شوند با وجود همکاری و اهتمام مدیران استانی با موانع و ضوابط قانونی مواجه می شوند.
بیشترین اعتبارات وزارت به حوزه میراث فرهنگی اختصاص می یابد
شنبه زاده با تاکید بر این که حوزه میراث فرهنگی اصلی ترین حوزه وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است و اولین وظیفه ای که به ما واگذار شده، حفاظت از آثار تاریخی در سطح استان است، گفت: با توجه گستردگی حوزه میراث بیشترین اعتباراتی که از طرف وزارت به استان اختصاص می یابد به حوزه میراث فرهنگی مربوط می شود.
وی در خصوص میراث ناملموس و معنوی که بیشتر در ارتباط با آداب و رسوم است نیز افزود: در استان ایلام ۲۸ اثر معنوی در فهرست آثار ملی کشور ثبت شده است و یک کتاب نیز در این زمینه در دست چاپ است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایلام تصریح کرد: در حوزه سلامت گردشگری با چند شرکت عراقی تفاهمنامه هایی به امضا رسید و قطعا پتانسیل بسیار عظیمی در این حوزه در استان وجود دارد.
وی با بیان اینکه هم اکنون تعداد گردشگران اروپایی که به ایلام وارد می شوند اغلب جهت طرح های پژوهشی است، گفت: طبق برنامه ریزی های سازمان در تلاشیم با فراهم کردن زیرساخت و بسترهای مناسب در استان، شرایط ورود گردشگران اروپایی به این استان را جهت بازدید از واحد های بوم گردی ،گردشگری و سایر واحدها را فراهم کنیم.
شنبه زاده در بخش دیگری از سخانش با اشاره به چشمه های آبگرم دهلران افزود: این چشمه ها از جاذبههای طبیعی استان محسوب می شوند و با توجه به اینکه سرمایه گذار آن بومی منطقه است، فضای جذاب و دیدنی برای گردشگران فراهم کرده است.
شنبه زاده ادامه داد: هر ساله بودجه ای از محل اعتبارات ملی و استانی برای ساماندهی و بهتر شدن این مکان اختصاص می یابد و در تلاشیم مسیر دسترسی به این چشمه دو طرفه شود.
مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری ایلام یکی دیگر از معضلات چشمه های آبگرم دهلران را حوزه زیرساختی، مشکل آب رسانی و برق عنوان کرد و گفت: در این مدت سه کیلومتر لوله کشی آب صورت گرفته و مشکل روشنایی این مکان نیز برطرف شده است.
وی در ادامه در خصوص نظارت بر فعالیت تالارها در استان نیز افزود: از سال ۹۳ تالارها به استثنای تالارهایی که در داخل مجتمع گردشگری هستند از مجموعه تاسیسات گردشگری خارج شدند و نظارت بر تالارهایی که بصورت انفرادی و خارج از مجمتع های میراث هستند بر عهده اصناف است.
شنبه زاده با بیان اینکه از ۱۰ اسفند سال گذشته تا نیمه اردیبهشت امسال همه واحدهای گردشگری از جمله واحدهای خدماتی و فروشگاههای صنایع دستی تعطیل بودند، افزود: از اوایل خرداد رستوران های زیر نظر سازمان بصورت بیرون بر و فروشگاههای صنایع دستی انفرادی فعالیت خود را از سر گرفتند.
استان ایلام یک هزار و ۵۰۰ اثر تاریخی، طبیعی و گردشگری دارد که ۷۷۴ اثر آن تاکنون در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده که از این تعداد ۷۳۷ اثر تاریخی، ۲۴ اثر معنوی، ۶ اثر طبیعی و هفت اثر نیز مکان رویداد دفاع مقدس است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.