نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
مواد لازم: به: یک کیلو شکر: یک کیلو دانه به: به مقدار لازم پودر هل: به مقدار لازم آب: به مقدار لازم آبلیمو: یک قاشق سوپخوری وانیل: یک هشتم قاشق چایخوری طرز تهیه و دستور پخت: ۱. ابتدا بهها را به ابعاد دلخواه خرد کنید و قسمت سفت وسط آن را به همراه تخمها خارج […]
مواد لازم:
به: یک کیلو شکر: یک کیلو دانه به: به مقدار لازم پودر هل: به مقدار لازم آب: به مقدار لازم آبلیمو: یک قاشق سوپخوری وانیل: یک هشتم قاشق چایخوری
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. ابتدا بهها را به ابعاد دلخواه خرد کنید و قسمت سفت وسط آن را به همراه تخمها خارج کنید. (بنا به سلیقه خود میتوانید پوست به را بگیرید یا نگیرید.)
۲. بهها را داخل قابلمه میریزیم و آب را به اندازهای که روی بهها را بگیرد اضافه مکنیم و تقریبا ۲۰ دقیقه میجوشانیم تا بهها کمی نرم شوند.
۳. سپس شکر و هل را اضافه کرده و در قابلمه را میگذاریم .
۴. بعد از یک ساعت دانههای به را به مربا اضافه میکنیم. این دانهها در طی پخت مربا لعاب میدهند و مربا بعد از پخت حالت ژلهای و مارمالادی به خودش میگیرد .
۵. با شعله کم حدوداً ۴ الی ۵ ساعت زمان پخت درنظر میگیریم تا مربا قرمز رنگ شود و شهد آن قوام پیدا کند.
۶. حالا آبلیمو را اضافه کرده و اجازه میدهیم چند جوش دیگر بخورد. (حدود ۵ دقیقه).
۷. سپس شعله را خاموش کرده و صبر میکنیم تا مربا خنک شود. وقتی خنک شد وانیل را هم به آن اضافه میکنیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.