نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
مواد لازم برای تهیه گوشت لوبیا: گوشت گوسفندی با دنبه (ماهیچه و قلم): ۵۰۰ گرم لوبیا سفید: ۳۰۰ گرم پیاز بزرگ: یک عدد نمک و فلفل: به مقدار لازم زردچوبه: به مقدار لازم دارچین برای سرو: به مقدار لازم طرز تهیه و دستور پخت گوشت لوبیا: ۱. پیاز را پوست گرفته و بصورت نگینی خرد […]
مواد لازم برای تهیه گوشت لوبیا:
گوشت گوسفندی با دنبه (ماهیچه و قلم): ۵۰۰ گرم لوبیا سفید: ۳۰۰ گرم پیاز بزرگ: یک عدد نمک و فلفل: به مقدار لازم زردچوبه: به مقدار لازم دارچین برای سرو: به مقدار لازم
طرز تهیه و دستور پخت گوشت لوبیا:
۱. پیاز را پوست گرفته و بصورت نگینی خرد کنید و داخل قابلمه بریزید.
۲. گوشتها را بشویید و به همراه لوبیاها به قابلمه اضافه کنید. (دنبه در این غذا به لذیذ شدن آن کمک میکند).
۳. ادویه را هم بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد.
۴. ابتدای پخت کمی شعله را زیاد کنید تا کمی بجوشد و قل بخورد، بعد حرارت را کم کرده و تا وقتی گوشت و لوبیا کاملا نرم شود بپزید.
۵. هر چند وقت یکبار در قابلمه را بردارید و غذا را هم بزنید، اگر آب آن کم شده بود مقداری به آن آب اضافه کنید و درآخر آن را بچشید و ادویهها را بسته به طبعتان تنظیم کنید.
۶. گوشت لوبیای شما آماده است، آن را در ظرف مخصوص بریزید و زمانی که میخواهید گوشت را بکوبید مقداری دارچین به آن اضافه کنید.
۷. گوشت پخته شده را هم میتوان در کنار شویدپلو سرو کرد.
۸. آب گوشت و گوشتکوبیده این غذا با نان سنگک تازه به همراه پیاز، سیرترشی، سبزی خوردن وترشی بسیار لذیذ میشود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.