نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
مواد لازم برای تهیه کیمچی: کلم چینی: یک عدد پیازچه خلال شده: یک پیمانه ترب سفید خلال شده: یک پیمانه پودر فلفل چیلی: یک پیمانه نمک: نصف پیمانه سیر رنده شده: دو حبه زنجبیل رنده شده: یک قاشق مربا خوری آب: یک پیمانه طرز تهیه و دستور پخت کیمچی: ۱. کلم چینی را از وسط […]
مواد لازم برای تهیه کیمچی:
کلم چینی: یک عدد پیازچه خلال شده: یک پیمانه ترب سفید خلال شده: یک پیمانه پودر فلفل چیلی: یک پیمانه نمک: نصف پیمانه سیر رنده شده: دو حبه زنجبیل رنده شده: یک قاشق مربا خوری آب: یک پیمانه
طرز تهیه و دستور پخت کیمچی:
۱. کلم چینی را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و آن را با آب بشویید. در حین شستن حواستان باشد که برگهایش از هم جدا نشوند.
۲. لابهلای برگهای کلم نمک بپاشید و آن را برای حدود سه ساعت در دمای محیط بگذارید تا کلمتان کاملا نرم شود و آب بیندازد. درون ظرفی آب، پودر چیلی، سیر، زنجبیل، پیازچه و ترب را کاملاَ با هم مخلوط کنید. پس از سه ساعت که از نرم شدن کلم گذشت، آن را به آرامی آبکش کنید.
۳. دستکش دست کنید و بدون اینکه برگهای کلم از هم جدا شود لا به لای برگهایش را از موادی که آماده کردید بریزید. این مواد را در ظرف در بسته قرار دهید. کیمچی را دو روز در دمای محیط و سپس در یخچال نگهداری کنید.
این مطلب بدون برچسب می باشد.