معارضان محلی از مهمترین موانع توسعه استان هستند

  حجت الاسلام والمسلمین اله نور کریمی تبار روز یکشنبه در دیدار با مدیرکل و کارکنان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به مناسبت هفته گردشگری اظهار داشت: استانداری و سایر دستگاه های ذیصلاح باید به موضوع معارضان محلی ورود کنند تا فضا برای سرمایه گذاران بخش خصوصی فراهم شود. وی افزود: استان ایلام ظرفیت […]

 

حجت الاسلام والمسلمین اله نور کریمی تبار روز یکشنبه در دیدار با مدیرکل و کارکنان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به مناسبت هفته گردشگری اظهار داشت: استانداری و سایر دستگاه های ذیصلاح باید به موضوع معارضان محلی ورود کنند تا فضا برای سرمایه گذاران بخش خصوصی فراهم شود.

وی افزود: استان ایلام ظرفیت کلانی در زمینه توسعه گردشگری و صنعت توریست دارد اما هنوز از این پتناسیل ها استفاده نشده و باید در کنار حل معضل معارضان محلی از سرمایه گذاران بخش خصوصی برای توسعه زیرساخت های گردشگری و توریست پذیری استان استفاده شود.

امام جمعه ایلام به ظرفیت کشور عراق و همسایگی ایلام با این کشور اشاره کرد و یادآور شد: استان گلستان با وجود فاصله زیاد با عراق توانسته است با این کشور قرارداد گردشگری منعقد کند اما استان ایلام با وجود ظرفیت های گردشگری و مسافت کم این گونه قراردادهایی را منعقد نکرده است.

حجت الاسلام والمسلمین کریمی تبار اضافه کرد: باید توریست درمانی و گردشگری طبیعی و مذهبی عراقی در استان ایلام فعال و همچنین نمایشگاه های صنایع دستی و سوغات محلی در نقاط مختلف کشورعراق برگزار و همچنین نیازسنجی های بازار عراق بررسی شود.

وی با بیان اینکه عراق فاقد ظرفیت های گردشگری طبیعی زیادی است، تاکید کرد: با ایجاد اقامتگاه های دائمی در کنار مناظر طبیعی چون چشمه، دریاچه، کوهستان و غارها یا ابینه تاریخی برای جذب گردشگران داخلی و عراقی احداث و از راهنمایان محلی برای این اقامتگاه ها بکارگیری شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان ایلام هم گفت: در جریان موج بازگشت زائران و با دایرکردن ۱۱۰ غرفه نمایشگاه از سوغات محلی و صنایع دستی تولیدی استان ایلام، در مسیر تردد آنها یک میلیارد و ۹۱۰ میلیون تومان محصول به فروش رفت.

فرزاد شریفی ادامه داد: برای سنوات آینده باتوجه به پتناسیل بالای اربعین و با ایجاد یک زائرسرای دائمی در شهر ایلام و شهرهای محل تردد زائران احداث شود تا درکناراین زائرسراها محلی برای دایرکردن نمایشگاه غرفه های سوغات محلی و صنایع دستی فراهم خواهد شد.

وی افزود: امسال علاوه بر شهرستان های ایلام محل تردد زائران، در قلعه کنجانچم نرسیده به شهرستان مهران نیز به مدت چهار روز در مدت اوج حضور زائران نمایشگاه سوغات محلی و صنایع دستی برگزار شد.

شریفی به گردشگری دفاع مقدس اشاره کرد و ادامه داد: باتوجه به کاروان راهیان های نور تقویت زیرساخت های یادمان ها در دستور کار قرار دارد و برای یادمان های قلاویزان مهران و شرهانی دهلران در مجموع ۲ میلیارد تومان و برای باغ موزه دفاع مقدس نیز ۵۰۰ میلیون تومان تحصیص یافته است.

وی تاکید کرد: هشت پرونده دفاع مقدس تاکنون ثبت ملی شده و هشت پرونده دیگر نیز در دست بررسی است و باید ذائقه گردشگری کشور به سمت استان ایلام برای گردشگری مذهبی، روستایی، طبیعی و تاریخی تغییر کند و در این راستا ۸۴ خانه بومگردی و ۵۴ دفتر مسافرتی فعال است./ایرنا