شماره : 122917
7 / 1 / 1403 - 19:39

رهبر انقلاب در دیدار رئیس دفتر سیاسی حماس و هیات همراه: جمهوری اسلامی ایران در حمایت از فلسطین و غزه تردید نخواهد کرد

تهران- رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار رئیس دفتر سیاسی حماس و هیات همراه، با تجلیل از ایستادگی بی‌نظیر نیروهای مقاومت فلسطین و همچنین مردم غزه تاکید کردند:؛

جمهوری اسلامی ایران در موضوع حمایت از قضیه فلسطین و مردم مظلوم و مقاوم غزه هیچ تردیدی به خود راه نخواهد داد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز (سه‌شنبه۷ فروردین ماه) در دیدار اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس و هیات همراه، با تجلیل از ایستادگی بی‌نظیر نیروهای مقاومت فلسطین و همچنین مردم غزه تاکید کردند: صبر تاریخی مردم غزه در مقابل جنایت‌ها و وحشیگری‌های رژیم صهیونیستی که با حمایت کامل غرب انجام می‌شود، یک پدیده عظیم است که حقیقتا به اسلام عزت بخشیده و موضوع فلسطین را علی‌رغم خواست دشمن، به مسئله اول جهان تبدیل کرده است.

رهبر انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه کشتار مردم غزه و نسل‌کشی در این منطقه هر انسان صاحب وجدانی را متاثر می‌کند، افزودند: جمهوری اسلامی ایران در موضوع حمایت از قضیه فلسطین و مردم مظلوم و مقاوم غزه هیچ تردیدی به خود راه نخواهد داد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای موضوع حمایت افکار عمومی بین‌المللی و همچنین افکار عمومی جهان اسلام به‌ویژه دنیای عرب از مردم غزه را مهم ارزیابی کردند و گفتند: اقدامات تبلیغاتی و رسانه‌ای مقاومت فلسطین تاکنون بسیار خوب و جلوتر از دشمن صهیونیستی بوده است و باید در این زمینه بیش از پیش اقدام شود.

ایشان همچنین یاد شهید «العاروری» از رهبران حماس را که به دست رژیم صهیونیستی به شهادت رسید، گرامی داشتند و خاطر نشان کردند: این شهید بزرگوار شخصیت برجسته‌ای بود که عاقبتِ مبارکِ شهادت، پاداش خداوند متعال به مجاهدت‌های وی بود.

«طوفان‌الاقصی» اسطوره شکست‌ناپذیری رژیم صهیونیستی را از بین بُرد/ مردم غزه و نیروهای مقاومت با قدرت ایستاده‌اند

اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس نیز در این دیدار ضمن تشکر و قدردانی از حمایت‌های مردم و دولت جمهوری اسلامی ایران از قضیه فلسطین و به‌خصوص مردم غزه، گزارشی از آخرین تحولات میدانی و سیاسی جنگ غزه ارائه کرد و گفت: صبر و ایستادگی مثال‌زدنی مردم غزه و نیروهای مقاومت در این ۶ ماه، که ناشی از ایمان راسخ آنان است موجب شده دشمن صهیونیستی به هیچ یک از اهداف راهبردی خود در جنگ غزه، دست نیابد.

رئیس دفتر سیاسی حماس با تاکید بر اینکه عملیات «طوفان‌الاقصی» اسطوره شکست‌ناپذیری رژیم صهیونیستی را از بین بُرد و اکنون دشمن صهیونیستی بعد از گذشت شش ماه خسارت‌های سنگینی را متحمل شده و هزاران نفر از نظامیان این رژیم کشته و زخمی شده‌اند، افزود: جنگ غزه یک جنگ جهانی است و هیأت حاکمه آمریکا شریک اصلی جنایت صهیونیستها است زیرا رأسا هدایت جنگی رژیم صهیونیستی را بر عهده دارد.

وی در پایان خطاب به رهبر انقلاب تاکید کرد: به جنابعالی اطمینان خاطر می‌دهم که به‌رغم همه وحشیگیری‌ها و جنایات و نسل‌کشی که در غزه در جریان است، مردم غزه و نیروهای مقاومت با قدرت ایستاده‌اند و به دشمن صهیونیستی اجازه نخواهند داد ذره‌ای به اهداف خود دست یابد./ایرنا

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ثبت شده در سایت ماناسپهر طی شماره 122917 توسط manasepehr و در روز سه شنبه ۷ فروردین ۱۴۰۳ ساعت 19:39:39
© Copyright 2024 http://www.manasepehr.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 122938
7 / 1 / 1403 - 19:19

برگزاری کاشت نهال مثمر در شهرک شهید کشوری ایلام

ماناسپهر  - به همت دهیاری و شورای اسلامی شهرک شهید کشوری عملیات اجرایی کاشت نهال‌ میوه مثمر در طول فروردین ۱۴۰۳ صورت‌ می گیرد.؛
ثبت شده در سایت ماناسپهر طی شماره 122938 توسط manasepehr و در روز سه شنبه ۷ فروردین ۱۴۰۳ ساعت 19:19:14
© Copyright 2024 http://www.manasepehr.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 122940
7 / 1 / 1403 - 17:44

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: عملکرد موفق دولت در سیاست تنش‌زدایی منطقه‌ای/ دنبال دلارزدایی هستیم

تهران- عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس عضویت ایران در گروه بریکس و سازمان شانگهای؛

را دستاورد مثبت دولت سیزدهم در سال گذشته عنوان کرد و گفت: رویکرد سیاسی دولت در صحنه بین‌الملل و سیاست تنش‌زدایی نیز موفق بود.

فدا حسین مالکی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی ما در مورد تقویت تعاملات سیاسی و توسعه دیپلماسی اقتصادی دولت سیزدهم گفت: پیوستن ایران به مراکز قدرت اقتصادی و سیاسی می تواند تاثیر مثبتی در روند پیشبرد اهداف اقتصادی کشور داشته باشد و تغییرات اساسی در زندگی مردم ایجاد کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به عضویت ایران در گروه بریکس و سازمان همکاری های اقتصادی شانگهای اظهار داشت: با توجه به جایگاه ایران در حوزه خلیج فارس و دریای خزر، کشورمان می تواند حلقه اتصال مناسب بین کشورهای عضو بریکس باشد.

دولت سیزدهم در سیاست تنش‌زدایی منطقه‌ای موفق بود

نماینده مردم زاهدان در مجلس با بیان اینکه کشورهای عضو پیمان شانگهای و بریکس در قالب همکاری های اقتصادی به سمتی می‌روند تا جایگاه دلار تضعیف شود، گفت: شکل‌گیری نهادهای منطقه‌ای در قالب همکاری‌های اقتصادی می تواند ارز این کشورها را از حالت انزوا خارج کند و به ارز دیگر کشورها ماهیت بین المللی دهد و با تعریف ارز مشترک جایگزین دلار و یورو شود.

مالکی عضویت ایران در گروه بریکس را دستاورد مثبتی برای دولت سیزدهم عنوان کرد و تصریح کرد: رویکرد سیاسی دولت سیزدهم در صحنه بین‌الملل رویکرد مثبتی بوده و سیاست تنش زدایی با کشورهای منطقه و همسایه جواب داده است.

این نماینده مجلس تاکید کرد: دولت سیزدهم شناخت خوبی نسبت به معادلات بین‌المللی و سازمان‌های اقتصادی دارد.

وی عضویت ایران در گروه بریکس را تحول اساسی در سیاست خارجی کشورمان عنوان کرد و گفت: مجلس هم به دولت کمک می‌کند تا تعریف جدیدی از منافع ملی در این پیمان‌ها مطرح شود تا مانند دولت قبل همه ظرفیت‌های دیپلماسی ایران در یک گوشه قفل نشود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: هر سازمانی که بتواند منافع مشترک با ایران تعریف کند، کشورمان این آمادگی را دارد که با این گروه‌ها و سازمان‌ها همکاری متقابل داشته باشد.

نماینده مردم زاهدان در مجلس همچنین عضویت ایران در شانگهای را فرصت بسیار خوب و تاثیرگذار برای ایران خواند و افزود: با توجه به تحولات بین‌المللی در کشورهای عضو شانگهای این انگیزه در این کشورها وجود دارد که از ظرفیت‌های اعضا استفاده کنند. لذا انتظار می‌رود که تحولاتی در عرصه اقتصادی برای کشورمان رخ دهد./ایرنا

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ثبت شده در سایت ماناسپهر طی شماره 122940 توسط manasepehr و در روز سه شنبه ۷ فروردین ۱۴۰۳ ساعت 17:44:43
© Copyright 2024 http://www.manasepehr.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 122951
7 / 1 / 1403 - 14:44

امام جمعه: تشکیل یک هزار جلسه خانگی قرآن در ایلام افق برنامه های فرهنگی در استان باشد

ایلام- نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام با بیان اینکه تشکیل قرارگاه مرکزی توسعه فعالیت‌های قرآنی در استان لازم است، گفت:؛

تشکیل یک هزار جلسه خانگی قرآن در ایلام افق برنامه های فرهنگی در استان باشد.

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام والمسلمین اله نور کریمی تبار روز سه شنبه در دیدار با اعضای شورای توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی استان، اظهار کرد: حرکت خوبی در استان برای توسعه فرهنگ قرآنی آغاز شده است که باید تلاش شود که گسترش پیدا کند.

وی با بیان اینکه فعالیت های قرآنی و برگزاری جلسات خانگی قرآن نقش مهمی در توسعه فرهنگ قرآنی در جامعه دارد، گفت: با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای اختصاص بودجه برای شورای توسعه فرهنگ قرآنی استان انجام شود.

امام جمعه ایلام با تاکید بر اینکه نیاز است که در استان یک مجموعه دارالقرآن کریم وجود داشته باشد، ابراز کرد: تشکیل قرارگاه مرکزی توسعه فعالیت‌های قرآنی در استان لازم است و بایستی هیئت امنایی برای آن تشکیل شود و در راستای ترویج فرهنگ قرآنی از خیرین دعوت شود.

حجت الاسلام کریمی تبار با اشاره به لزوم اجرای برنامه های آموزشی برای جلسات قرآنی و برگزاری دوره های آموزشی از تلاوت تا تفسیر قرآن کریم، افزود: موسسات قرآنی در استان بیشتر منسجم شوند که از موازی کاری و تکرار فعالیت های قرآنی جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه یکی از کارهای لازم در استان تشویق مقام آوران فعالیت های قرآنی است، گفت: این امر موجب تشویق و ترغیب سایر اقشار مختلف جامعه برای حضور در فعالیت های قرآنی می‌شود.
امام جمعه ایلام با تاکید بر اهتمام شورای توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی مبنی بر تشکیل هزار جلسه خانگی در استان در سال جاری، ابراز کرد: خانه های قرآنی ساختاری برای شناسایی حافظان قرآنی است که می شود برای تحقق تربیت یک میلیون حافظ از آن بهره برد.

وی با اشاره به لزوم اجرای طرح مهارت افزایی مربیان کودکستان برای افزایش معلومات قرآنی، گفت: افزایش مهارتهای مربیان، زیرساخت بسیار مهی در راستای تعمیق فرهنگ قرآنی در سطح جامعه به ویژه در بین نسل های جوان است.

حجت‌الاسلام کریمی تبار با بیان اینکه بهترین جایی که نسل جوان می توانند قرآن را یاد بگیرند آموزش و پرورش است، افزود: روش تدریس و آشنایی با آموزه های قرآنی و تفسیر قرآن باید در سطح مهدهای کودک و مدارس مورد توجه قرار گیرد.

امام جمعه ایلام بر ضرورت پیگیری بحث نیم درصد فعالیت های قرآنی در اعتبارات استان، گفت: از بودجه مسئولیت های اجتماعی برای توسعه فعالیت های قرآنی باید استفاده کرد.

به گزارش ایرنا، در این نشست اعضای شورای توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی استان گزارش هایی در مورد توسعه فعالیت های قرآنی در استان ارائه کردند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ثبت شده در سایت ماناسپهر طی شماره 122951 توسط manasepehr و در روز سه شنبه ۷ فروردین ۱۴۰۳ ساعت 14:44:10
© Copyright 2024 http://www.manasepehr.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 122934
7 / 1 / 1403 - 13:45

دره شهر را باید دید، نمی شود تعریف کرد! * محمود کرمشاهی – دکترای جامعه شناسی

ماناسپهر - شهرستان دره شهر با وجود تاریخ غنی و زرین و گذشته بسیار دیرین اما در این عصر هنوز ناشناخته است.؛

وجود آثار باستانی از جمله پلهای اعجاب انگیز و محیرالعقول، راههای ارتباطی (جاده شاهی)، آتشکده ها، قلعه های ساخته در دل ارتفاعات کبیرکوه، اشکال هندسی سازه ها، بقایای غنی آثار تاریخی و هنری بجای مانده از ظهور و نفوذ باستان و مدنیت اسلامی از جمله مساجد، وضوخانه ها، آبنماها، آثار فنی سیستم آبرسانی لوله های سفالین این دیار حاکی از شکوه و عظمت تمدن باستانی و اسلامی در این سامان، زندگی جمعی منحصر بفرد و خارق العاده ای را نمایش می دهد.

محرز است بخاطر محدودیت و قلت کلام تشریح تاریخ کهن و اکنون دره شهر بطور مطلوب مقدور نمی باشد، اما تنها می توان گفت که دره شهر و تاریخ پرفراز و فرود آن را باید دید، نمی توان تعریف کرد. به لحاظ دیرینه شناسی این مرز و بوم در تلاطم تاریخ، نوک پیکان تمدن ایرانیان در برخورد تمدن ها در اعصار و ازمنه تاریخ بوده است.

بدین لحاظ آثار و ابنیه تمدن دیار فراموش شده دره شهر! تعلق به ساکنان چند هزار نفری امروز نداشته و ندارد. با این وصف خرد و کلان این سامان و کشور باید ببینید کجای تاریخ بوده و بدانند کجا باید باشند. بدین جهت این میراث تاریخی و خوان گسترده فرهنگی، بیشترین یادمان و بهترین گفتمان برای فخر و مباهات و شکوه تاریخی، ملی و مذهبی کشورمان می تواند باشد.

هرچند فرصت های زیادی برای کاوش و تکمیل حلقه های مفقود شده تاریخ دره شهر و اتصال آن به هویت ملی از دست داده ایم! اما مسئولین امر از قبل تا کنون، انتظار رفته یا می رود در سطوح ملی و محلی با تدوین راهکارهای علمی و اجرایی مستمر و تخصیص، تأمین هزینه های مکفی با ایجاد پژوهشکده و ترسیم برنامه های مشارکت جمعی و ارائه طرح های روشن برای مرمت، حفظ و نگهداری آثار باقی مانده شهر تاریخی دره شهر از جمله پل گاومیشان و آثار متروکه و بدون حفاظ هزار در (جنب اداره فنی حرفه ای) آثار تاریخی قلعه گل (کوی مطهری)، تنگه بهرام چوبین، تنگه شیخ مکان، قلعه سکه سان (ارتفاعات کبیرکوه)، پل باستانی چم ژاب (جوار رود سیمره) و دیگر مکانهای تاریخی شهرستان دره شهر که امروز جز نامی از آنان ورد زبان نیست و بصورت مدفون در لایه های زیرین زمین، مانند سرکَچله (چم ژاب) شه نشین (اسلام آباد بالا) و کَل یزی (کله جوب) قلعه گمنام و متروکه جنب روستای فرهاد آباد، دچار انقطاع از بررسی و مطالعه از مجموعه هویت تاریخی و ملی سرزمین مادریمان، می توان نام برد. از دیگر ویژگی های برجسته این منطقه که نقش عمده ای در حیات تاریخی و باستانی منطقه داشته، وجود رشته کوه کبیر کوه بطول ۱۷۰ کیلومتر، با داشتن قله با ارتفاع در حدود ۳۰۰۰ متر (کان صیفی ) در جغرافیایی استان ایلام که سراسر آن، پوشیده از درختان کهنسال بلوط، پسته، بادام کوهی…‌‌ بخش عمده ای از این رشته کوه در محدوده این شهرستان می باشد. کبیرکوه علیرغم سکوت پر رمز و رازش، ناظر غمها و شادیها و برخورد تمدنها و اقوام کوچ کرده از حیات جمعی بوده است.

از چشم اندازهای بدیع این دیار، عبور رود سیمره می باشد. اگر نبود این رود پر برکت، خروشان و طولانی، هویت تاریخی و تمدنی که ما معاصران به آن فخر و مباهات می نماییم شکل نمی یافت. همچنین به جرأت می توان گفت این ویژگی های ممتاز رشته کوه پر برف کبیرکوه و دشت حاصلخیز و همجواری و دم دستی بودن رود عظیم سیمره موجد تمدن و وارث تاریخ این خطه بوده است.

بهرحال شهرستان دره شهر با قدمت تاریخی و فرهنگی اما آنچنانکه شایسته موقعیت دیرین آن بوده مورد اقبال و پژوهش منظم و مستمر باستان شناسی در ابعاد مختلف قرار نگرفته است. با وجود اظهار نظرهای مختلف مورخان، قریب به اتفاق محققان، شهر باستانی ماداکتو (madakto) در عصر تمدن عیلام به این دیار منسوب نموده اند. اما تعیین دقیق آن بخاطر قلت پژوهش و نبود مطالعه فنی و مستمر به مرحله یقین مبدل نشده است.

آنچه نزدیک به واقعیت می باشد این است که شهر مهرگان کده بعنوان یکی از شهرهای باستانی عصر ساسانی به واسطه نزدیکی به تیسفون بعنوان مکان ییلاقی شاهان و سران ساسانی در این حومه بوده است. طبق اقوال مورخان و سیاحان شهر مهرگان کده توسط خسروپرویز ساخته شده و دژ مستحکمی که بنابر روایت در شرق کوه های تیسفون وجود داشته و خسروپرویز به هنگام تهدید و نبرد های تاریخی، نزدیکان خود را به آن منتقل نموده، در این منطقه (دره شهر) قرار داشته است (راولینسون:۱۳۶۲: ۶۷-۶۵). از همین محدود نقل های تاریخی اینکه، هرمزان از سران حکومت ساسانی از بومیان مهرگان کده بوده است (تاریخ ابن اثیر ).

به هرحال “مهرگان کده” یا “مهرجان قزق” در دوره اسلامی رونق خود را بازیافته و بنام سیمره مشهور بوده که ابودلف عجلی (ایزد پناه – ۱۳۷۶: ۵۵۴) و یاقوت حموی آنرا دیده و توصیف نموده اند(افشار:۱۳۷۲: ۳۱۱).

با این وصف عظمت تاریخی این منطقه برای هر چشم تیزبینی می توان در راهها و پلهای عظیم باستانی چون گاومیشان، پل چم نمشت و مکمل آن راه شاهی (میرو رِی) در سمت مِله کوه (لرستان)، قلعه ماندگار بهرام چوبین، قلعه سکه سان، دخمه (اشکفت)کول کنی به روایت مکتوب و اقوال مردم بومی محل دفن انوشیروان پادشاه ساسانی بوده است. همچنین شاهکار معماری و هنری در این منطقه، بقعه امامزاده “مهدی صالح(ع)” در بخش ماژین می توان نام برد (افشار:۱۳۷۲: ۷-۲۲۶). از نعمات غنی و غیرقابل وصف و بعنوان رحمت ماندگار الهی این سامان می توان دامنه انبوه جنگل های کبیرکوه، آبشار ماربره (جنب شهرک صنعتی) منطقه تفریحی پارک و سراب دره شهر، سراب و تنگه های تاریخی و طبیعی سیکان و منطقه توریستی (فرهادآباد/ پلنگ آباد)، تنگه یوژاندر (جنب پلیس راه دره شهر – پلدختر )، منطقه تفریحی چشمه علی (جنب شرقی هاشم آباد)، چشمه تفریحی دُل دُل(فاضل آباد)، کبوتر یا کموتر لو (وحدت آباد)، چم سبزعلی، چم عرو(عرب) در کنار رود سیمره (غرب دره شهر)، تنگه و اماکن تاریخی و طبیعی (شیخ مکان)، آثار تاریخی معاصر قلعه میرغلام (هاشم آباد)، قلعه پو اشرف (شیخ مکان)، قلعه معاصر جمشیدآباد، تپه تیغن، قلعه خشتی زینل (چمکلان) و حاشیه سرسبز و حاصلخیز و زیبای رود سیمره (چمکلان) و سایر اماکن مذهبی امامزاده سیف الدین(ع) ارمو، مادر زلیخا یا مار زلیخا(فرهاد آباد) از مناطق دیدنی و گردشگری این شهرستان است.

در نهایت با وجود این گستردگی نمادهای تاریخی، شهر تاریخی سیمره (مهرجان کده) دوره اسلامی به نیمه اول قرن دوم هجری و اواخر، دوره بنی امیه می رسد. این شهر در دوره خلفای عباسی توسعه و گسترش یافت و بعنوان یکی از مراکز مهم سیاسی، اقتصادی، بازرگانی و هنری نقش مهمی در شکل گیری هنر اسلامی در جهان اسلام نقش داشته است. تمام معماری ها، سازه های شهر با مصالح بومی و پوشش بناها بصورت طاقهای گهواره ای می باشد. در میان طاقهای بجای مانده در سطح شهر تاریخی نوشته ای بخط کوفی در متن آن نام سازنده بنا ذکر شده است. در چهارمین بنای مورد کاوش، تزئینات معماری بدیع و بی نظیری با طرحهای گیاهی و هنری استفاده شده است. این بنا یکی از قدیمی ترین مساجد سده های اولیه اسلامی ایران است.

در کاوشهای اخیر شهر تاریخی دره شهر (سیمره) مدارکی وجود دارد که نشان از سیستم آبرسانی (سفالین) برای پایین دست شهر، وجود لوله های سفالین و آثار شیشه ای، تائید کننده وجود کارگاه صنعتی در این شهر می باشد. در آخر باید گفت با وجود فراوانی دیدنیها و موقعیت های طبیعی، تاریخی و مناظر بدیع خدادادی و آثار باستانی در این شهرستان به اختصار تأکید می شود «دره شهر را باید دید، نمی توان تعریف کرد».

 

 

 

 

ثبت شده در سایت ماناسپهر طی شماره 122934 توسط manasepehr و در روز سه شنبه ۷ فروردین ۱۴۰۳ ساعت 13:45:55
© Copyright 2024 http://www.manasepehr.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 122942
7 / 1 / 1403 - 13:33

سردار شریف: راهپیمایی روز قدس زنده نگه داشتن آرمان فلسطین است

تهران- رییس ستاد انتفاضه و روز جهانی قدس گفت:؛

برگزاری راهپیمایی روز قدس در زنده نگه داشتن آرمان فلسطین و بازخوانی پرونده‌ جنایات رژیم صهیونیستی منشا اثر بوده و نگذاشته عملیات روانی در به فراموش سپردن این مساله محقق شود.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، سردار رمضان شریف روز سه شنبه (۷ فروردین ۱۴۰۳) در چهارمین جلسه ستاد مرکزی انتفاضه و قدس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران به برکت هدایت ها و رهبری های امامین انقلاب همواره حامی مردم فلسطین بوده و نام گذاری روز قدس موید این حمایت ها است.

وی با اشاره به اینکه راهپیمایی روز قدس هرساله در ایران دومین راهپیمایی سراسری و ملی بعد از ۲۲ بهمن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی است، افزود: این راهپیمایی در زنده نگه داشتن آرمان فلسطین و بازخوانی پرونده های جنایت های رژیم صهیونیستی حتما منشا اثر بوده و نگذاشته که عملیات روانی و رسانه ای صهیونیست ها در به فراموشی سپردن مساله فلسطین تحقق پیدا کند.

رییس ستاد انتفاضه و روز جهانی قدس با بیان اینکه امروز شاهد هستیم که موضوع فلسطین و مقاومت آنها و ظلم صهیونیست ها خبر اول دنیا است گفت: همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکید کرده اند رژیم صهیونیستی حتما به برکت مقاومت، استقامت، شجاعت و پایمردی مردم فلسطین که صاحبان اصلی آن سرزمین هستند نابود خواهد شد و رو سیاهی به کسانی که به آرمان فلسطین خیانت کردند، می ماند.
وی افزود: حتی در همین جنگ نابرابری که در ۶ ماه گذشته در جریان بود شاهد هستیم که برخی خائنین در امت اسلامی و امت عربی به صهیونیست ها کمک کردند و این ظلم مضاعفی بود که در این شرایط صورت گرفت.

سردار شریف ادامه داد: امید است با برقراری آتش بس، مردم ما که همیشه در کمک به ملت فلسطین پیش قدم بوده اند در روز جهانی قدس نیز در کنار راهپیمایی، کمک های خود را ارائه کنند تا در صورت فراهم شدن شرایط برای مردم فلسطین ارسال شود.

وی با یادآوری این نکته که در چندماه گذشته شاهد کمک های مردمی بوده ایم اما پشت مرزهای ناگشوده هم مرز با صهیونیست ها باقی مانده است، افزود: به طور قطع کمک ها در روز جهانی قدس به اوج خود می رسد و مردم در پایان ماه مبارک رمضان در این کار خیر همانند سال های گذشته پیش قدم می شوند.

وی در ادامه گفت: هفتاد و یکمین روز از شروع عملیات طوفان الاقصی می‌گذرد که تقریباً در این ۶ ماه گذشته افکار عمومی جهان مهم‌ترین مساله‌ای را که پیش روی خود داشت رفتارهای جنایتکارانه رژیم صهیونیستی با مردم مظلوم فلسطین بود.

رییس ستاد انتفاضه و روز جهانی قدس اظهار داشت: فلسطینی ها و لبنانی ها و همه کسانی که دل در گرو آزادی مسجد الاقصی و رفع ظلم از مردم فلسطین داشتند، تلفات زیادی دادند.

سردار شریف افزود: در پرتو آگاهی افکار عمومی و استقامت و پایمردی مردم غزه، هدایت های الهی، تلاش ها و مساعدت‌های جبهه مقاومت، اسرائیلی‌ها با وجود پشتیبانی آمریکایی‌ها نتوانستند به اهدافی که اعلام کرده بودند برسند و تا این لحظه‌ پیروز میدان هم در صحنه رویارویی نظامی، دفاعی و امنیتی و هم در صحنه افکار عمومی که به اعتقاد من دومی بسیار اهمیتش بیشتر از اولی است، مردم فلسطین و غزه بوده اند.

وی ادامه داد: شاید صهیونیست‌ها در گذشته هم شکست‌های نظامی را در کارنامه ۷۴ ساله خود داشته اند اما آن شکست ها به عظمت و بزرگی طوفان الاقصی نبوده است و نکته‌ مهم این عملیات این بود که صهیونیست‌ها در صحنه افکار عمومی با وجود داشتن امپراتوری رسانه‌ای بسیار کارکشته و حرفه‌ای نتوانستند بر ظلم و جنایتی که در این اشغال چندین ساله داشتند سرپوش بگذارند و شاید برای اولین بار بود که افکار عمومی جهان پی به ماهیت رژیم صهیونیستی برد.

رییس ستاد انتفاضه و روز جهانی قدس یادآورشد: رویکرد و استراتژیکی که امام راحل بنیانگذار انقلاب اسلامی در معرفی صهیونیست‌ها به دنیا داشت را همه افکار عمومی و نخبگان عالم درک کرده و آگاه شدند که آن نگاه دور اندیشانه امام چه میزان دقیق بود که این رژیم جعلی را جرثومه فساد و مساله اول مسلمانان دانستند و وجود این رژیم صهیونیستی را برای بشریت خطرناک معرفی کردند.

سردار شریف گفت: نه تنها بعد از انقلاب، قبل از انقلاب هم امام همین نگاه و دوراندیشی را راجع به رژیم صهیونیستی داشتند و امروز بعد از گذشت بیش از ۴۵ سال از انقلاب اسلامی افکار عمومی دنیا درستی راه انقلاب اسلامی و نگاه امام به مساله فلسطین را به عینه دیدند و همه دنیا شاهد بود که در ۶ ماه گذشته انواع جنایت ها توسط صهیونیست ها انجام شد.

وی افزود: صهیونیست ها با بمباران های وحشیانه ادعای ظالمانه‌ای مطرح کردند که هدف ما کوچاندن مردم غزه از این سرزمین، نابودی حماس و ترور رهبران آنها و در نهایت آزادی گروگان‌ها و اسرا با عملیات نظامی است که ماحصل آن در این ۶ ماه بمباران بیمارستان‌ها، مساجد، کلیساها، اردوگاه‌های محل سکونت مردمانی بی دفاع بود که همه جهان شاهد آن بود و آنها واقعیت نژادپرستی صهیونیست ها و جنایتکاری آنها را مشاهده کردند.

رییس انتفاضه و روز جهانی قدس ادامه داد: در ۶ ماهه گذشته یک فرصت تاریخی برای همه دنیا بود که با نیات رژیم صهیونیستی و با پدیدآورندگان این رژیم آشنا شوند.

وی یادآور شد: رییس جمهور جنایتکار آمریکایی‌ بعد از طوفان الاقصی که صهیونیست‌ها تقریباً ساختار ذهنی و فکری شان فروپاشیده بود برای روحیه دادن آنها اعلام کرد که اگر اسرائیل نبود ما باید به وجودش می آوردیم و با این حرف می‌خواست بگوید که ما با تمام وجود و توان پشت سر صهیونیست‌ها هستیم.

سردار شریف با بیان این که چهره آمریکا و عدم توانمندی آنها برای همه دنیا ثابت شد، گفت: آنها چندین مرحله قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل را رسما وتو کردند و اجازه ندادند که بمباران ها قطع و آتش بس برقرار شود و کمکی حتی درمانی و معیشتی به مردم غزه برسد.

وی تاکید کرد: اما مردم فلسطین و غزه مقاومت و پایمردی کردند و نشان دادند که پای آرمان آزادی قدس شریف هستند و کار به جایی رسید که آمریکایی‌ها زیر فشار افکار عمومی مجبور شدند قطعنامه آخر را رای ممتنع بدهند که ترجمه آن این است که آمریکا صد در صد پشت اسراییلی ها قرار گرفته است.

رییس ستاد انتفاضه و روز جهانی قدس گفت: اما واقعیت میدانی این است که تاکنون به طور مرتب ارسال تسلیحات توسط آمریکایی‌ها به سمت سرزمین‌های اشغالی و پر کردن ذرات خانه رژیم صهیونیستی همچنان ادامه دارد و آمریکایی ها هیچ ممانعتی در این موضوع ندارند و از طرفی به شدت مانع رسیدن کمک های بشردوستانه به مردم غزه و فلسطین هستند.

وی افزود: این آوردگاه نشان داد که جریان حق و جبهه حق پیروز میدان است و باید خالصانه تشکر کرد از کسانی که مردانه وارد این میدان شدند و در این معرکه امتحان خوبی دادند.

سردار شریف ادامه داد: اما باید از مردم لبنان، عراق و جریان‌های انقلابی پیوسته به مقاومت در عراق از مردم بسیار فهیم و جهادگر یمن و انصارالله یمن که نفس صهیونیست ها در رساندن امکانات از راه دریای سرخ بند آوردند تشکر کنیم. بیش از ۶۰ کشتی که عازم سرزمین های اشغالی بود را متوقف کردند و هدف قرار دادند.

رییس انتفاضه و روز جهانی قدس گفت: بخشی از امت اسلامی و بخش عمده‌ای از مردم دنیا در این صحنه توانستند راه را از چاه پیدا کنند و بسیار هوشمندانه از مردم فلسطین و غزه حمایت کردند و مطمئن باشید دیگر هرگز صهیونیست ها نمی توانند به قبل از طوفان الاقصی برگردند و به جنایتکاری خود ادامه دهند.

وی افزود: کارشناسان نظامی و دفاعی صهیونیستی و همه کسانی که در این رژیم منشا اثر بوده اند امروزه اعلام می کنند که رویارویی با مردم غزه و حماس برای صهیونیست ها دستاوردی ندارد.

سردار شریف خاطرنشان کرد: سخنگوی سابق ارتش صهیونیستی اعلام کرد که به افکار عمومی دروغ نگویید ما اگر ۳ تا ۶ سال دیگر هم بجنگیم قادر نیستیم حماس را خلع سلاح کنیم و از بین ببریم./ایرنا

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ثبت شده در سایت ماناسپهر طی شماره 122942 توسط manasepehr و در روز سه شنبه ۷ فروردین ۱۴۰۳ ساعت 13:33:10
© Copyright 2024 http://www.manasepehr.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 122948
7 / 1 / 1403 - 13:21

امام جمعه: ایلام با توجه به ظرفیت های استانی می تواند در تحقق جهش تولید پیشرو باشد

ایلام - نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام با بیان اینکه یکی از راه های مقابله با تهاجم فرهنگی توجه به همین مشاغل خانگی است، گفت:؛

توجه به ظرفیت های بومی و صنایع دستی می تواند ایلام را به عنوان یکی از استانهای پیشرو در تحقق جهش تولید مطرح کند.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام « اله نور کریمی تبار» روز سه شنبه در دیدار نوروزی استاندار ایلام، معاونین استاندار و کارکنان ستادی استانداری ایلام با تبریک میلاد کریمه اهل بیت(ع) و ماه مبارک رمضان اظهار کرد:امسال بهار طبیعت و بهار قرآن کریم با بارش رحمت الهی همراه بود و این بارش الهی موجب امید و نشاط در جامعه شده است.

وی با بیان اینکه بر اساس آیات قرآن کریم و روایات اسلامی با هر سختی آسانی و گشایش همراه بوده و این سنت الهی است، ابراز کرد: زیرساخت هایی که در کشور انجام شده است امروز شاهد به ثمر نشستن این زیرساخت ها هستیم، افزود: رشد اقتصادی هشت درصدی در برنامه توسعه هفتم اقتصادی در نظر گرفته شده است که باید برای تحقق آن تلاش کرد.

امام جمعه ایلام تصریح کرد: کاهش رشد تورم با وضعیت اقتصادی که در کشور وجود داشت خیلی برای مردم محسوس نبود ولی روند امیدوار کننده است و قطعا شاهد افزایش رشد اقتصادی در کشور و استان خواهیم بود.
حجت الاسلام کریمی تبار با اشاره به نامگذاری سال جاری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی، تاکید کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی سالهای سال بر اقتصاد تاکید دارند و انتظار می رود که در استان نیز برای تحقق شعار سال تلاش مضاعف انجام شود.

وی بیان کرد: در استان لازم است که نیروهای متخصص و خوش فکر در استان برنامه ریزی کنند که چگونه از ظرفیت های استان برای توسعه اقتصادی استان بهره مند شویم.

وی با اشاره به اینکه مشاغلی خانگی و صنایع دستی در استان زمینه ساز توسعه اقتصادی است و جای کار در استان وجود دارد، گفت: یکی از راه های مقابله با تهاجم فرهنگی توجه به همین مشاغل خانگی است که زمینه آن در استان هم فراوان بوده و پیشینه صنایع دستی در استان وجود دارد.

حجت‌الاسلام کریمی تبار با تاکید بر فرهنگ سازی در حوزه کسب و کار و تولید صنایع دستی در خانوار ها، یادآور شد: نهادینه کردن این فرهنگ موجب اشتغال و رونق اقتصادی در استان می شود.

امام جمعه ایلام گفت: باید از ظرفیت فنی و حرفه ای برای آموزش صنایع دستی و مشاغل خانگی برای تحقق شعار سال و جهش تولید در استان استفاده شود.
وی با تاکید بر دایر کردن نمایشگاه های صنایع دستی استان در کشور عراق و معرفی صنایع دستی و محصولات استان به سایر کشورها، تصریح کرد: برگزاری نمایشگاه های صنایع دستی در کشور عراق در سال جاری باید تقویت شود.

امام جمعه ایلام ابراز کرد: شناخت توانمندی ها و ایجاد بستر و تسهیل در بالفعل کردن ظرفیت ها و توانمندی ها و ارائه تسهیلات از جمله وظایف و کارکردهای دولت است که باید در این حوزه در استان توجه شود.

حجت‌الاسلام کریمی تبار با قدردانی از زحمات استاندار و مجموعه استانداری در سال گذشته و اقدامات انجام شده در حوزه های مختلف، گفت: امید است چهره محروم بودن استان با اقداماتی که انجام خواهد شد تعدیل و استان ایلام به عنوان یک استان پیشرو در حوزه تحقق جهش تولید مطرح شود.

استاندار ایلام نیز در این دیدار با تبریک میلاد با سعادت کریمه اهل بیت(ع) و ماه مبارک رمضان، با اشاره به اقدامات انجام شده در استان طی سال گذشته، اظهار کرد: تلاش مدیران استان در سال جهش تولید با مشارکت مردم، توجه به به حوزه زیرساخت های تولید و رونق اقتصادی در استان است.

« حسن بهرام نیا» یادآور شد مجموعه مدیران و دستگاه های اجرایی استان با همدلی، وحدت و انسجام برای تحقق اقتدار ملی و خدمت صادقانه به مردم به عنوان ولی نعمتان خود در تلاش هستند.

استاندار ایلام ابراز کرد: شعار سال نصب العین همه کارگزاران و مدیران دستگاه های اجرایی استان در راستای تحقق جهش تولید در این استان قرار دارد.

وی خاطرنشان کرد: امید است که در این مسیر بتوانیم آنچه که توقع مقام معظم رهبری بوده است را به منصه ظهور برسانیم./ایرنا

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ثبت شده در سایت ماناسپهر طی شماره 122948 توسط manasepehr و در روز سه شنبه ۷ فروردین ۱۴۰۳ ساعت 13:21:09
© Copyright 2024 http://www.manasepehr.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 122946
7 / 1 / 1403 - 11:45

در نشست با جمعی از خیرین؛ رئیسی: خیرین شریک راهبردی دولت هستند/تسهیل مسیر انجام کارهای خیر

تهران- رئیس جمهور خیرین را شریکی راهبردی برای دولت دانست و با بیان اینکه دولت خود را موظف به حمایت از خیرین می‌داند،؛

بر تسهیل مسیر انجام کارهای خیر از سوی همه دستگاه‌های اجرایی تاکید کرد.

به گزارش گروه سیاسی ایرنا، آیت الله سید ابراهیم رئیسی در شب میلاد با سعادت امام حسن مجتبی، کریم اهل بیت (ع) میزبان جمعی از خیرین کشور بود و در نشستی صمیمی ضمن شنیدن سخنان آنان، برای رفع مشکلات و دغدغه‌های مطرح شده نکاتی بیان کرد.

رئیس جمهور در این دیدار خیرین را شریکی راهبردی برای دولت دانست و با بیان اینکه دولت خود را موظف به حمایت از خیرین می‌داند، بر تسهیل مسیر انجام کارهای خیر از سوی همه دستگاه‌های اجرایی تاکید کرد.

آیت الله رئیسی فرهنگ دینی و قرآنی مردم و بهره‌مندی از سیره اهل بیت (ع) را عامل توجه سطح وسیعی از جامعه به امور خیر و کمک به نیازمندان و مستمندان در دوران‌های مختلف دانست و گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز که اساس و فلسفه وقوع آن توجه به مردم بوده، راهبرد محرومیت‌زدایی و توانمندسازی نیازمندان در دستور کار قرار گرفت و براساس آن نهادهایی از جمله کمیته امداد امام خمینی (ره) ایجاد شد و توانست با اقدامات خود در جهت حمایت از محرومان اعتماد مردم را کسب کند.

وی با اشاره به کارکردهای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی مراکز خیریه، بر ضرورت آماده‌سازی زمینه افزایش مشارکت مردم در کارهای خیر و رفع موانع مردمی‌سازی و مشارکت عمومی در این زمینه تاکید کرد و از تدوین و ابلاغ آیین‌نامه‌های لازم برای حمایت دولت از خیرین در اسرع وقت خبر داد.

رئیس جمهور در ادامه این جلسه ناظر به سخنان تعدادی از خیرین بر «ضرورت انجام تعهدات دولت در کارهای مشترک با خیرین»، «برگزاری جلسه مشترک وزیر بهداشت با خیرین حوزه سلامت با هدف رفع موانع درمان بیماران صعب‌العلاج و نیازمند»، «رفع مشکل پزشکان و پرستاران شاغل در بیمارستان‌های خیریه»، «برگزاری جلسه مشترک وزیر آموزش و پرورش با خیرین مدرسه‌ساز و رفع موانع پیش‌روی آنان»، «ایجاد شعبه ویژه امور مالیاتی برای خیرین در وزارت امور اقتصادی و دارایی»، «فراهم کردن زمینه مشارکت ایرانیان خارج از کشور در مسائل اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی»، «تجلیل از مقام و جایگاه خیرین در ایام ولادت امام حسن مجتبی (ع) در تقویم برنامه‌های رسمی کشور» و «استفاده از ظرفیت خیرین جهان اسلام برای بازسازی غزه» تأکید کرد.

آیت الله رئیسی در پایان همچنین به تحولات غزه و استمرار جنایتگری و تجاوزکاری رژیم صهیونیستی اشاره کرد و اظهار داشت: بدون تردید با مقاومت جانانه مردم مقاوم، مظلوم و مقتدر غزه، پیروزی از آن مردم فلسطین و شکست و نابودی سرنوشت جنایتکاران صهیونیست خواهد بود.
پیش از سخنان رئیس جمهور، سید احمد عبودتیان دستیار رئیس جمهور در امور مردمی‌سازی دولت گزارشی از اقدامات صورت گرفته در راستای توسعه ظرفیت‌های مردمی و ریل‌گذاری فرصت‌های حضور مردم در مشارکت با دولت ارائه کرد.

سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی نیز در گزارشی از تسهیل امور خیرین و افزایش تعداد مؤسسات خیریه مشمول مزیت مالیاتی در دولت مردمی به تعداد همه این مؤسسات در دولت‌های قبل خبر داد.

همچنین محمدصالح طیب‌نیا مدیرعامل بنیاد خیریه آلاء، محمدحسین رضایی پیشکسوت امر خیر، حبیب‌الله بوربور رئیس هیات مدیره مجمع خیرین کشور، احمد اثنی عشران مدیر بنیاد خیرین ام‌الیتامی حضرت خدیجه (س)، ناصر قفلی رئیس هیات مدیره خیرین مدرسه‌ساز کشور، جمال جعفریان خیر حوزه سلامت، اکبر اخوان مقدم مدیر موسسه نذر اشتغال امام حسین (ع)، محمدرضا امامی فعال در عرصه مدرسه‌سازی، سیدمحمدحسین حسینی سیرجانی عضو مؤسس و هیات مدیره مجمع خیرین اشتغال، محمدمهدی جعفری مدیرعامل بنیاد تعالی زندگی و دکتر غفاری رئیس انجمن اوتیسم ایران به بیان نظرات و دیدگاه‌های خود در زمینه نگرش راهبردی به اقتصاد امر خیر، استفاده از ظرفیت ستاد هم‌افزایی خیرین در مسائل زیرساختی، نذر تخصص و بانک زمان، استفاده از ظرفیت‌های مردمی و موسسات خیریه در کمک به مردم غزه، موانع و مشکلات پیش‌روی اشتغال‌های خرد، استفاده از ظرفیت خیرین خارج از کشور، لزوم ایجاد، تثبیت و تحکیم اشتغال، مأموریت‌سپاری به دستگاه‌ها و احیا و تقویت دفاتر یا ستادهای خیرین دستگاه‌ها، توجه به نوسازی مدارس و فضاهای آموزشی، به روزرسانی تجهیزات و نوسازی ساختمان‌های بیمارستان‌های خیریه، هم‌افزایی در حمایت از بازماندگان از تحصیل، اعتبارسنجی و رتبه‌بندی تشکل‌های مردمی و مؤسسات خیریه و تنظیم سند اوتیسم و حمایت دولت و خیرین در ایجاد مرکز جامع الگوی کشوری اوتیسم پرداختند./ایرنا

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ثبت شده در سایت ماناسپهر طی شماره 122946 توسط manasepehr و در روز سه شنبه ۷ فروردین ۱۴۰۳ ساعت 11:45:49
© Copyright 2024 http://www.manasepehr.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر