شماره : 122605
28 / 12 / 1402 - 21:52

آغاز طرح توسعه شبکه جمع‌آوری فاضلاب ایوان با ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار

ایلام - سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان ایلام از آغاز پروژه توسعه شبکه جمع‌آوری فاضلاب در شهر ایوان خبر داد و گفت:؛

اعتبار در نظر گرفته شده برای هزینه‌های این طرح، مجوز حفاری و پیمانکار ۵۰۰ میلیارد ریال بوده که از محل ماده ۵۶ تامین شده است.

“محمد محمدی” روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: با توجه به ارتباط مستقیم بین دفع بهداشتی فاضلاب منازل با سلامت و بهداشت شهروندان، شرکت آب و فاضلاب استان ایلام تکمیل شبکه فاضلاب شهر ایوان را در دستور کار قرار داده است.

وی افزود: در اسفند ماه سال‌جاری با دریافت مجوز حفاری از شهرداری و تعیین پیمانکار مربوطه عملیات توسعه شبکه فاضلاب و نصب انشعابات مربوطه در سطح شهر آغاز و به طور جدی پیگیری می‌شود.

سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان ایلام افزود: عملیات اجرایی توسعه شبکه و نصب انشعابات فاضلاب شهرستان ایوان در حال اجرا است که متعاقب آن انشعابات فاضلاب مشترکان پس از انجام عملیات لوله‌گذاری و احداث آدم‌روهای فاضلابی نصب خواهد شد.

محمدی تاکید کرد: اعتبار در نظر گرفته شده برای هزینه‌های این پروژه از قبیل خرید لوله و اتصالات، مجوز حفاری و پیمانکار ۵۰۰ میلیارد ریال بوده که از محل ماده ۵۶ تامین شده است.

سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان ایلام با بیان اینکه با تکمیل شبکه گذاری خطوط فاضلاب ایوان، کل انشعابات فاضلاب این شهر به بیش از ۱۲ هزار فقره انشعابات خواهد رسید، گفت: مجموع شبکه اصلی فاضلاب شهر ایوان ۷۸ کیلومتر است که از این مقدار ۷۶کیلومتر آن اجرا شده و خطوط فرعی شامل ۹۰کیلومتر بوده که تاکنون ۶۳ کیلومتر آن اجرا شده است.

محمدی با تاکید بر اینکه تصفیه خانه فاضلاب ایوان یکی از کامل‌ترین تصفیه خانه‌های فاضلاب کشور است، خاطرنشان کرد: سیستم تصفیه فاضلاب در این تصفیه‌خانه فاضلاب با فرایند لجن فعال با هوادهی گسترده در حال بهره برداری است.

شهرستان ایوان در ۳۵ کیلومتری ایلام ۵۵ هزار نفر جمعیت دارد./ایرنا

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ثبت شده در سایت ماناسپهر طی شماره 122605 توسط manasepehr و در روز دوشنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ ساعت 21:52:20
© Copyright 2024 http://www.manasepehr.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 122602
28 / 12 / 1402 - 21:16

برای خرید آجیل و شیرینی عید این نکات را رعایت کنید

میوه، شیرینی و آجیل سه رکن سفره‌های نوروزی برای پذیرایی از مهمانها هستند اما در خرید اینها باید چند نکته را رعایت کنید تا نوروز سالمی داشته باشید.؛

گروه ایرنا زندگی – در تعطیلات نوروز به دلیل طولانی بودن مدت آن معمولا برنامه غذایی روزانه تغییر می کند و این تغییرات ممکن است سلامت افراد را به خطر بیندازد.

یکی از مشکلات اساسی که بیشتر مردم در ایام نوروز با آن مواجهند ، اضافه وزن ناشی از مصرف زیاد شیرینی ، شکلات ، آجیل و … است.

اضافه وزن و چاقی خود زمینه ساز دیابت نوع ۲ ، فشار خون بالا ، جربی خون بالا و بالاخره بیماری های قلبی عروقی است.

بنابراین با رعایت نکاتی‌ در تغذیه‌ خود در این ایام می‌توانید از بروز اضافه وزن و چاقی پیشگیری کنید.

خرید آجیل

مغزها از جهت ارزش غذایی در هرم غذایی، در گروه حبوبات قرار گرفته است که مواد مغذی مهم موجود در این گروه پروتئین، آهن، روی و بعضی از انواع ویتامین های گروه Bو کلسیم، مس و فسفر می‌باشد.

نکات مهم هنگام خرید انواع مغزها

نباید آفت زدگی (آفت زنده) و یا بقایای آفت مرده داشته باشد با توجه به درصد بالای روغن در این موارد، نباید طعم تند پیدا کرده باشد در غیر اینصورت نشانه فساد روغن است.

نباید در معرض رطوبت قرار گیرند. رطوبت می‌تواند به ایجاد سم افلاتوکسین کمک کند.

نباید دارای رنگ غیرطبیعی باشد؛ برخی افراد سودجو به هنگام بودادن برخی از مغزها از رنگهای غیرمجاز صنعتی و یاشیمیایی استفاده می کنند که مصرف این رنگها سرطان زا است.

نباید این اقلام در خارج از فروشگاه در معرض گردوغبار قرار بگیرند و باید تمامی این مغزها دارای پوشش باشند و از تماس دست خریدار با آنها باید خوداری کرد.

انواع آجیل باید در شرایط خشک و خنک قرار داشته باشند. گاهی دیده می‌شود مغزها در ویترین مغازه ها در معرض تابش نورمستقیم خورشید می‌باشند که این امر می‌تواند باعث فساد مغزها گردد.

وجود نمک زیاد در برخی از انواع‌ آجیل می‌تواند باعث افزایش فشار خون شما شود پس بهتر است از آجیل کم نمک یا بدون نمک استفاده کنید.

مصرف نمک زیاد باعث ‌تضعیف‌ سیستم‌ ایمنی و افزایش ریسک ابتلا به بیماری‌ها می شود.

خرید شیرینی

سعی کنید از شیرینی‌های کوچک، کم شیرین و بدون رنگ‌های مصنوعی و شیمیایی خریداری نمایسد.

بعضی از فروشندگان ادعا می‌کنند که این رنگ‌ها خوراکی است اگرچه ممکن است این رنگها خوراکی باشند ولی مصرف آنها در قنادی ها غیرمجاز است.

رنگهای خوراکی فقط در کارخانجات تولید مواد غذایی و با نظارت مسئولین فنی ومطابق با پروانه ساخت هر محصول غذائی باید استفاده شوند تا برای انسان مضر نباشد.

از مراکزی شیرینی تهیه نمایید که مطمئن باشید مواد اولیه سالم و بهداشتی استفاده می‌کنند.

آرد گندم، آرد برنج، روغن، زعفران، هل و گلاب جزو مواد اولیه شیرینی‌های عید است که اگر هر کدام از اینها غیربهداشتی و ناسالم باشد به سلامت ما لطمه می‌زند.

خرید انواع شکلات، تافی، آبنبات، سوهان و سایر شیرینی‌های پرچرب و شیرین را محدود کنید.

مواد غذایی شیرین و پر چرب زمینه ساز اضافه وزن و چاقی و به تبع آن افزایش احتمال ابتلا به دیابت ، پر فشاری خون، چربی خون بالا و کبد چرب می شوند.

در این دوران باید بیشتر مراقب سلامتی خود باشیم به مواد غذایی و تنقلاتی که خریداری و مصرف می کنیم توجه بیشتری داشته باشیم .

در واقع به جای مصرف تنقلات و مواد غذایی با نمک و چربی و قند بالا از مواد غذایی با نمک و قند و چربی کمتر استفاده کنیم.

خرید میوه

اندازه میوه نقشی در میزان مواد مغذی آن ندارد بلکه حمل و نقل و نگهداری و شیوه مصرف میوه می‌تواند باعث کاهش انواع ویتامین‌ها خصوصا” ویتامین C شود.

برای مثال از پوست کندن و خردکردن میوه برای مدت زمان طولانی خودداری کنید چرا که این امر علاوه بر کاهش برخی ویتامین بخصوص ویتامین C باعث جذب آلودگی های محیطی خواهد شد.

میوه‌های خشک هم اگر در شرایط بهداشتی تهیه شده باشد منابع خوب ویتامین، انرژی و فیبر هستند ولی توجه داشته باشید که میوه‌های خشک ویتامین کم تر و انرژی بیشتری نسبت به میوه های تازه دارند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ثبت شده در سایت ماناسپهر طی شماره 122602 توسط manasepehr و در روز دوشنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ ساعت 21:16:40
© Copyright 2024 http://www.manasepehr.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 122582
28 / 12 / 1402 - 21:02

ثبت ۲۷هزار درخواست کارت ملی هوشمند در استان ایلام

ایلام - مدیرکل ثبت احوال استان ایلام گفت: در استان ایلام از ابتدای سال جاری تا پایان دی ماه تعداد ۲۷هزار درخواست کارت ملی هوشمند ثبت شده است.؛

“نجم الدین خسروی” روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ما با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری تا پایان دی ماه، تعداد ۶ هزار و ۴۷۷ مورد ولادت در استان ایلام به‌ ثبت‌ رسیده است، اظهار کرد: از این تعداد سه هزار و ۳۵۴واقعه تولد پسر و سه هزار و ۱۲۳ واقعه تولد دختر بوده است.

وی افزود: تعداد ولادت‌های شهری از این مقدار چهار هزار و ۵۶۷ مورد و ولادت های روستایی یک هزار و ۹۱٠ واقعه بوده است.

مدیر کل ثبت احوال استان ایلام ادامه داد: به طور میانگین ماهانه تعداد ۵۸۸مورد و شبانه روز حدود ۲٠مورد ولادت به ثبت رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین از این میزان ولادت تعداد ۳۱۳مورد چند قلو زایی شامل ۱۵۲ مورد دو قلو و سه مورد سه قلو زایی ثبت شده است.
خسروی عنوان کرد: در مدت یاد شده تعداد ۲هزار و ۳۹۳ واقعه فوت در استان ایلام رخ داده که از این میزان یک‌هزار و ۶٠۸ مورد شهری و ۷۸۵ مورد روستایی بوده است.

وی به آمار ازدواج در استان ایلام نیز در این مدت اشاره کرد و گفت : از ابتدای سال جاری تا پایان دی ماه تعداد ۳هزار و ۴۵۹ واقعه ازدواج شامل ۲هزار و ۸۱۳مورد شهری و ۶۴۶ مورد روستایی به ثبت رسیده که بطور میانگین در هر ماه تعداد ۳۱۴ و در شبانه روز ۱۱ مورد ازدواج انجام گرفته است.

مدیرکل ثبت احوال استان ایلام تصریح کرد: در این مدت در استان ایلام تعداد ۳۵ هزار جلد شناسنامه مکانیزه صادر شده است.

خسروی خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین اقدامات اداره کل ثبت احوال استان ایلام در سال جاری ثبت درخواست ۲۷هزار قطعه کارت هوشمند ملی انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: در ۱۱ماه ابتدای سال جاری تعداد ۱۹هزار کارت هوشمند ملی تحویل متقاضیان داده شده است.

به گزارش ایرنا، جمعیت استان ایلام در حال حاضر بر اساس اعلام ثبت احوال بیش از ۶۱۲ هزار نفر است./ایرنا

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ثبت شده در سایت ماناسپهر طی شماره 122582 توسط manasepehr و در روز دوشنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ ساعت 21:02:06
© Copyright 2024 http://www.manasepehr.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 122610
28 / 12 / 1402 - 16:07

رئیسی در جلسه شورای‌عالی سلامت و امنیت غذایی: اهمال و سوداگری در حوزه غذا و دارو قابل اغماض نیست

تهران- رئیس جمهور اهمال در تامین امنیت غذایی جامعه را تخلف و خسارت غیرقابل جبران تلقی نموده و تاکید کرد:؛

سوداگری و سوءاستفاده در حوزه غذا و دارو قابل اغماض نیست و لازم است سوداگرانی که به خاطر سودجویی با جان مردم بازی می‌کنند، به دست قانون سپرده شوند تا برخورد سختی با آنها شود.

به گزارش گروه سیاسی ایرنا، سید ابراهیم رئیسی ظهر امروز دوشنبه در جلسه «شورای‌عالی سلامت و امنیت غذایی» امنیت غذایی به معنای تامین و تولید غذای سالم، ارزان، با کیفیت و در دسترس برای همگان با تکیه بر ظرفیت‌های داخلی را از مهمترین مولفه‌های تامین و تدوام سلامت کشور برشمرد و افزود: وجود نظام باثبات غذایی و جلوگیری از نوسان در فراوانی مواد غذایی لازم در کشور از ضروریات امنیت غذایی است.

رئیس جمهور با بیان اینکه کشور ظرفیت‌های مناسبی برای تامین و تولید غذای سالم و در دسترس برای همگان دارد، تضمین سلامت غذا در زنجیره تامین، تولید، توزیع و مصرف را نکته مهم دیگر در تامین امنیت غذایی عنوان کرد و گفت: وزارت بهداشت مسئول تدوین و نظارت بر احصای شاخص‌های سلامت مواد غذایی است و وزارت جهادکشاورزی نیز باید شاخص‌های سلامت در بخش کاشت، داشت، برداشت، فرآوری، حمل و نقل و توزیع محصولات غذایی و پروتئینی را تعیین و بر رعایت آنها نظارت دقیق داشته باشد.

وی با تاکید بر رعایت شاخص‌های سلامت در کل زنجیره تامین مواد غذایی، بر ضرورت بهره‌گیری از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این بخش و فناوری‌های موجود برای ارتقای سلامت تغذیه مردم و هوشمندسازی نظارت بر این فرآیند تاکید کرد.
رئیس جمهور تهیه پیوست عدالت برای فرآیندهای تامین امنیت غذایی را ضروری برشمرد و اظهار داشت: اجرای عدالت در فرآیند امنیت غذایی منوط به تعیین شاخص‌های ضروری در زمینه میزان کالری و پروتئین مورد نیاز برای مردم و نظارت بر تامین آن به نحو مقتضی است و هر جا که تامین کالری و پروتئین مورد نیاز برای بخشی از مردم ممکن نباشد، دولت باید به شکل مناسب تامین آن را بر عهده بگیرد.

رئیسی اهمال در تامین امنیت غذایی جامعه از سوی دستگاه‌های مرتبط را تخلف و خسارت غیرقابل جبران تلقی نموده و بر ضرورت همکاری همه بخش‌ها از جمله سازمان غذا و دارو، سازمان استاندارد، سازمان دامپزشکی و بخش‌های مرتبط دیگر در زمینه تامین امنیت غذایی تاکید کرد و افزود: سوداگری و سوءاستفاده در حوزه غذا و دارو قابل اغماض نیست و لازم است سوداگرانی که به خاطر سودجویی با جان مردم بازی می‌کنند، به دست قانون سپرده شوند تا برخورد سختی با آنها شود.

رئیس جمهور رعایت شاخص‌های امنیت غذایی و ارتقای کیفیت محصولات غذایی تولید شده در کشور را از مولفه‌های مهم اقتدار منطقه‌ای و جهانی کشور برشمرد و بر استفاده حداکثری از همه ظرفیت‌های کشور برای رسیدن به خودکفایی در تولید مواد غذایی و همچنین نظارت بر اجرای الگوی کشت با اولویت تولید کالاهای اساسی تاکید کرد.

وی در ادامه وزارت جهادکشاورزی را مسئول تولید مواد غذایی و وزارت بهداشت را مسئول تعیین و پایش شاخص‌ها در تولیدات غذایی دانست و تصریح کرد: وزارت جهادکشاورزی با همکاری سازمان حمایت از تولید کننده و مصرف کننده، مسئولیت تنظیم تولید و تامین مواد غذایی، مدیریت قیمت و جلوگیری از هر گونه اجحاف در حق تولیدکننده و مصرف کننده را بر عهده دارد.

رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت مدیریت بازار و قیمت‌ها، ‌ به خصوص جلوگیری از عرضه کالاهایی که با ارز نیمایی تامین یا تولید شده‌اند با قیمت‌های بالاتر، صادرات مواد غذایی کشاورزی را فرع بر تامین نیازهای داخل دانست و از وزارت جهادکشاورزی خواست که تامین نیاز بازار داخل را در اولویت قرار دهد.

آمادگی دولت برای تامین ارز مورد نیاز تولید و تامین مواد غذایی و نظارت دقیق از دیگر نکات مطرح شده از سوی رئیس جمهور در این جلسه بود.

رئیسی در پایان این نشست را جلسه‌ای برای افزایش هماهنگی، هم‌افزایی و همکاری میان دستگاه‌های عضو شورای‌عالی سلامت و امنیت غذایی دانست و با قدردانی از همه تلاش‌های انجام شده در زمینه تامین شاخص‌های امنیت غذایی، از مسئولان دبیرخانه شورا خواست که جلسات آن را مستمر و منظم برگزار کنند./ایرنا

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ثبت شده در سایت ماناسپهر طی شماره 122610 توسط manasepehr و در روز دوشنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ ساعت 16:07:21
© Copyright 2024 http://www.manasepehr.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 122612
28 / 12 / 1402 - 14:32

رییس کمیته امنیت ستاد انتخابات کشور به ایرنا خبر داد: جزئیات ناگفته‌ «جنگ امنیتی، اطلاعاتی و سایبری» دشمنان علیه ایران در انتخابات ۱۴۰۲

تهران- رییس کمیته امنیت ستاد انتخابات جزئیات جنگ امنیتی، اطلاعاتی و سایبری دشمنان علیه ایران در انتخابات ۱۴۰۲ را تشریح کرد و گفت:؛

داعش و ضد انقلاب نقشه های اطلاعاتی، امنیتی و سایبری برای ایجاد اخلال در انتخابات ۱۴۰۲ داشتند.

سید مجید میراحمدی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا با اشاره تمهیدات ستاد امنیت انتخابات برای تامین امنیت انتخابات اظهار داشت: ستاد امنیت انتخابات، فعالیت خود را از اردیبهشت امسال (۱۴۰۲) آغاز کرد. اعضای این ستاد دستگاه‌های امنیتی، انتظامی، نیروهای مسلح و دستگاه قضایی هستند که با رصد و پیش‌بینی تهدیدات و آسیب‌هایی را که در انتخابات با آن مواجه خواهیم شد، برآورد کردند و با مشورت‌های مفصل، تهدیدات و آسیب‌های انتخابات را احصا کرده و بر اساس آن «اطلس امنیت انتخابات» تهیه شد.

رییس کمیته امنیت ستاد انتخابات اضافه کرد: ما در برآوردهای خودمان با دو دسته از تهدیدات مواجه بودیم که یک دسته از آن ناشی از رقابت‌های بسیار نزدیک و شدید در بعضی از شهرها، خصوصاً شهرهایی که مبنای رقابت در آنها طایفه‌ای و قومی است، بود. معمولا در این شهرها اینطور بوده که در انتخابات‌های گذشته چه قبل از انتخابات، چه حین آن و چه در زمان اعلام نتایج، شهرهایی که در اطلس انتخابات به عنوان شهرهای قرمز انتخاباتی از آنها یاد می‌کنیم، منجر به تنش، درگیری و آشوب می‌شد.

وی با تأکید بر اینکه جنس این نوع ناآرامی ها امنیتی نبوده و نیست، ادامه داد: بیشتر اعتراض‌ها در این شهرها مربوط به نتیجه انتخابات یا ناراحتی و عصبانیت ناشی از شکست نامزدهای یک قوم و یا طایفه است. در دوره‌های گذشته با فراز و نشیب‌هایی مواجه بودیم که بعضا منجر به کشته شدن افرادی از دو طرف، به آتش کشیده شدن و تخریب اماکن دولتی و آشوب‌های خیابانی می‌شد. البته بعدا در این بستر، جریان‌های معاند و ضدانقلاب هم بر این موج ناآرامی و آشوب در بعضی از این شهرستان‌ها سوار می‌شدند.

۲۷ شهرستان در ایان انتخابات ظرفیت بروز ناآرامی را داشت

میراحمدی تصریح کرد: براساس برآوردهایی که صورت گرفته بود، وضعیت ۲۷ شهرستان به‌گونه‌ای اعلام شد که ظرفیت بروز چنین ناآرامی‌هایی را به دلیل رقابت‌های طایفه‌ای و قومی و رقابت‌های بسیار نزدیک نامزدها وجود داشت.

وسعت عمل هیات‌های اجرایی و شورای نگهبان در تأیید صلاحیت‌ها در این دوره از انتخابات بی‌سابقه بود 

میراحمدی با اشاره به وسعت عمل هیات‌های اجرایی و شورای نگهبان در تأیید صلاحیت‌ها در این دوره از انتخابات، یادآور شد: در طول ۱۱ دوره گذشته انتخابات مجلس شورای اسلامی شاهد این میزان تایید صلاحیت نبودیم؛ رقابت‌ها خصوصاً در سطح شهرستان‌ها، بسیار فشرده و بین اقوام و طوایف بسیار شدید بود. بنابراین نگرانی‌ها برای بروز این گونه ناآرامی‌ها می‌توانست بیشتر از دوران‌های گذشته باشد.

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور افزود: برای این دسته از تهدیدات و آسیب‌های داخلی برنامه‌ریزی مفصلی کردیم. اولا با استاندار ۸ استان که در آنها پیش‌بینی می‌شد درگیر چنین مسائلی شوند، جلساتی را برگزار کردیم و برآوردهای خود را ارائه کردیم. اعلام کردیم که در سنوات گذشته چنین تجربه‌هایی وجود داشته و نیروهای امنیتی و انتظامی وارد می‌شدند و وضعیت را آرام می‌کردند. اما معمولا خسارت‌های و کشته‌هایی تا مرحله آرام‌سازی به همراه داشت.

ورود پیش دستانه دولت برای پیشگیری از وقوع درگیری‌های قومی در انتخابات ۱۴۰۲

میراحمدی ادامه داد: در این دوره براساس اطلس امنیت انتخابات تهیه شده، کاملا شفاف، صریح و روشن، به استانداران اعلام کردیم که چه شهری از استان شما دچار چنین التهاباتی خواهد شد. اینکه ما بعد از وقوع حادثه وارد عمل شویم و اوضاع را کنترل کنیم، چندان موفقیت‌آمیر نیست. موفقیت در این است الان که می‌دانیم ممکن است این رخدادهای نامبارک شکل بگیرد، همه ظرفیت‌ها را به‌کار بگیریم و از وقوع این حوادث پیشگیری کنیم. لذا وزارت کشور به استاندارن اعلام کرد که پذیرفته نخواهد بود اگر ناآرامی‌ در استان های اعلام شده، شکل بگیرد.

رییس کمیته امنیت ستاد انتخابات اضافه کرد: اعضای شورای تأمین و در رأس آن، استانداران و فرمانداران شهرستان‌های ذی‌ربط وارد عمل شدند و یک سری اقدامات پیشگیرانه را برای جلوگیری از این رخدادها آغاز کردند. فراجا از قبل برای این شهرها پیش‌بینی‌های خود را انجام داد و نیروهایش را از تهران و دیگر استان‌های همجوار اعزام کرد. دستگاه‌های اطلاعاتی هم اشراف خودشان را به‌طور قابل ملاحظه‌ای افزایش دادند.

در هیچ کدام از شهرها با ناآرامی مواجه نشدیم

وی گفت: به دلیل اشراف اطلاعاتی، توانمندی‌های عملیاتی و اقدامات پیشگیرانه، به فضل الهی به جز یک شهر، در هیچ کدام از شهرها با ناآرامی و مساله خاصی مواجه نشدیم. مختصری در پلدختر قبل از شروع انتخابات وزیر کشور در استان حاضر شد تصمیماتی را برای جلوگیری از رخدادهای تلخی که پیش‌بینی می‌شد، اتخاذ کرد. این تصمیمات در آرام‌سازی و پیشگیری از درگیری‌های داخل شهر و بین نامزدها بسیار موثر بود.

میراحمدی خاطرنشان کرد: بنابراین در این بخش اعضای شورای تأمین استان‌ها و وشهرستانها یک کارنامه درخشان و بی‌نظیری را از خود به جا گذاشتند و می‌توان گفت ما از بُعد امنیتی کم‌مساله‌ترین و بهترین شرایط را در طول انتخابات‌های گدشته پشت سر گذاشتیم.

تحریم انتخابات ایران تبدیل به یک کمپین شده بود

معاون وزیر کشور افزود: یک بُعد دیگر از تهدیدات علیه انتخابات در این دوره ظهور و بروز پیدا کرد که ما مشابه آن را در انتخابات‌های گدشته نداشتیم؛ آن هم این بود که دشمنان ما یک اقدام دو ستونی را علیه انتخابات به طور همزمان پیگیری می‌کردند. یک ستون آن، تحریم انتخابات بود؛ چه در داخل و چه در خارج. تحریم انتخابات را تبدیل به یک کمپین کردند تا اساسا این انتخابات با حداقل مشارکت برگزار شود تا بعد از اینکه خواب پریشان آنها تعبیر شد، اقدامات خود را شبیه جنگ ترکیبی سال ۱۴۰۱، در سایه عدم حضور مردم در انتخابات شروع کنند.

جزئیات نقشه‌های دشمنان برای ایجاد اخلال در روند برگزاری انتخابات

میراحمدی ادامه داد: ستون دوم، ایجاد اخلال در روند برگزاری انتخابات برای اولین بار بود تا انتخابات و برگزاری آن را ناامن کنند. ما این نوع از اخلال را در برگزاری انتخابات‌های گذشته نداشتیم و خاص این دوره بود.

وی در تشریح منظور از اخلال در انتخابات و تهدید در برگزاری آن، گفت: به دلیل اینکه برای اولین بار و طبق قانون مصوب مجلس، برگزاری انتخابات الکترونیکی دنبال می‌شد، احراز هویت همه رأی‌دهنده‌ها باید به‌صورت برخط و الکترونیکی انجام می‌شد. به همین منظور باید همه خطوط اینترنتی و مخابراتی در اقصی نقاط کشور برقرار باشد تا هیچ‌گونه اخلالی به وجود نیاید؛ چراکه اخلال در خدمات اینترنتی و مخابراتی موجب اخلال در برگزاری انتخابات می‌شد. زیرا امکان احراز هویت وجود نداشت و اگر احراز هویت انجام نمی‌شد، نمی‌توانستیم انتخابات را در آن شعبه برگزار کنیم.

نقشه ضدانقلاب برای انفجار حوضچه‌های مخابراتی 

رییس کمیته امنیت ستاد انتخابات کشور با بیان اینکه دشمنان ما طراحی‌های مختلفی را انجام دادند، آموزش‌های مختلفی را شروع کردند و دستورالعمل‌های مختلفی را صادر کردند، گفت: یکی از آنها این بود که به ایادی و تیم‌های مختلف خودشان در داخل ابلاغ کردند که نسبت به انفجار و آتش زدن حوضچه‌های مخابراتی را که از قبل شناسایی کرده بودند،اقدام نمایند.
وی خاطرنشان کرد: اگر هر حوضچه‌ مخابراتی مورد تعرض قرار می‌گرفت، بخش قابل توجهی از خدمات اینترنتی و مخابراتی قطع می‌شد. ضد انقلاب سوابق این دسته از اقدامات را هم در اغتشاشات ۱۴۰۱ داشتند. بنابراین ما باید از همه این حوضچه‌های مخابراتی در تمام نقاط کشور محافظت و مراقبت می‌کردیم؛ البته به صورت نامحسوس. زیرا این مراکز دارای طبقه‌بندی بالایی است و چون در نقاط مختلف هم قرار دارد و دشمنان به محل بسیاری از این حوضچه‌ها پی نبردند، وجود نگهبانان رسمی می‌توانست افشاکننده این مکان‌ها باشد.

معاون وزیر کشور تأکید کرد: ما به کمک بسیج، فراجا، ارتش و حراست کل، بیش از چند ده هزار حوضچه مخابراتی را به شکل نامحسوس در روز انتخابات محافظت کردیم.

تلاش دشمن برای ایجاد اخلال در روند انتخابات با تخریب فیبر نوری 

میراحمدی موضوع دوم برای تلاش دشمن در ایجاد اخلال در روند انتخابات با تخریب فیبر نوری دانست و گفت: دشمنان به ایادی خود آموزش داده بودند ده‌ها هزار کیلومتر فیبرهای نوری که بخش اعظمی از آن‌ها زیر زمین دفن شدند، در روزهای قبل از انتخابات گودبرداری کنند و در روز انتخابات آنها را قطع کنند. در بعضی از نقاط برخی از استان‌ها مثل زنجان، بوشهر، سیستان و بلوچستان و … این کار را انجام دهند که تصاویر آن هم موجود است. قصد داشتند در روز انتخابات فیبرهای نوری را قطع کنند که ارتباطات بخش وسیعی قطع می‌شد. با قطع آن، ارتباط اینترنتی هم قطع شده و در برگزاری انتخابات اخلال ایجاد می‌شد.

وی خاطرنشان کرد: ما باز هم با کمک بسیج، فراجا، ارتش و حراست کل، خطوط فیبر نوری را به وسیله گشت‌های موتوری، گشت‌های خودرویی، پهپادها، گشت‌های هوایی و نیروهای پیاده زیر بار عملیاتی کنترل، مراقبت و پایش بردیم.

رییس کمیته امنیت ستاد انتخابات گفت: بعضی از این نقاط که تلاش برای خرابکاری داشتند به وسیله همین گشت‌ها، قبل از شروع رأی‌گیری شناسایی شدند و بخشی را هم که دشمنان قصد داشتند روز انتخابات وارد شوند، به دلیل حضور قدرتمندانه نیروهای ما موفق به این کار نشدند و با تمام اقدامات دشمن مقابله، پیشگیری و خنثی شد.

وی با بیان اینکه نزدیک به ۹۹ درصد از استعلام‌ها و احراز هویت‌های انتخابات به صورت برخط انجام شد، افزود: وزارت ارتباطات، شخص وزیر، معاونان و رده‌های مختلف این وزارتخانه در استان‌ها مسئولیت پذیرفتند، قرارگاهی را تشکیل دادند و زحمات زیادی را متحمل شدند که تلاش‌های آن‌ها قابل تقدیر است.

داعش هم انتخابات ایران را هدف گرفت 

میراحمدی نوع دیگری از تهدیدات در حوزه اخلال در روند برگزاری انتخابات را حمله به رأی‌دهنده‌ها و صندوق‌های رأی عنوان کرد و اظهار داشت: داعش دستورالعمل‌هایی را صادر کرده بود؛ ما پیش از انتخابات این را اعلام نکردیم تا برای مردم دلهره و نگرانی ایجاد نشود. داعش انتخابات ایران را به عنوان هدف خودش اعلام کرد و گفت به رأی‌دهنده‌ها و صندوق‌های رأی حمله خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: اینجا بود که دستگاه‌های امنیتی ما و سربازان گمنام امام زمان(عج) به طور شبانه‌روزی و با یک اقدام جهادی، تمام کلونی‌ها و افرادی که می‌توانستند ظرفیت این موضوع را در داخل ایران داشته باشند، از قبل از مرزها تا عمق کشور را زیر پوشش اطلاعاتی خود بردند. چندین تیم دستگیر شد و چندین نفر هم در درگیری‌ها معدوم و کشته شدند. بحمدلله این تهدید جریان‌های تروریستی برای حمله به رأی‌دهندگان و صندوق‌های رأی، خنثی شد.

معاون امنیتی و انتطامی وزیر کشور تصریح کرد: مراقبت‌ها از مرز تا عمق کشور به شدت افزایش پیدا کرد و با اشراف اطلاعاتی، دستگیری عوامل مظنون و یا بعضی تیم‌های نظامی، این توطئه جریان‌های تروریستی هم خنثی شد و هیچ اتفاقی هم در هیچ نقطه‌ای نیفتاد.

میراحمدی تاکید کرد: مهم این بود اگر این گروه‌ها قادر بودند در یک شعبه انتخابیه یک اقدام تروریستی انجام دهند، این اقدام تروریستی را به سرعت در فضای مجازی منتشر می‌کردند و رای‌دهندگان را نگران از داشتن امنیت می‌کردند؛ اما به فضل الهی این هم خنثی شد.

نقشه دشمنان برای حملات سایبری هم با شکست مواجه شد

وی با اشاره به حملات سایبری دشمنان برای ایجاد اخلال در مراحل الکترونیکی انتخابات، گفت: اقدامی که دشمنان قصد داشتند انجام دهند این بود که به زیرساخت‌های نرم‌افزاری برگزاری انتخابات، حملات سایبری کنند و آنها را از کارآمدی خارج کنند. این اقدام را هم انجام دادند و حملات سنگین سایبری را به زیرساخت‌های برگزاری انتخابات صورت دادند. اما چون از قبل دستگاه‌های مسئول در وزارت کشور و بخش‌های مربوطه، عزیزان وزارت اطلاعات، مرکز ملی فضای مجازی، سپاه و پلیس فتا پیش‌بینی‌های لازم را انجام داده و آمادگی‌های لازم را ایجاد کرده بودند، این حملات سایبری هم با شکست کامل مواجه شد.

انتخابات ۱۴۰۲ را در میانه جنگ امنیتی، اطلاعاتی و فناوری برگزار کردیم

رییس کمیته امنیت ستاد انتخابات خاطرنشان کرد: بنابراین در یک جنگ امنیتی، اطلاعاتی و فناوری، این انتخابات را برگزار کردیم اما در این جنگ به لطف پروردگار و سایه تلاش‌ها و مجاهدت‌های نیروهای مسلح، دستگاه‌های امنیتی و دستگاه‌های قضایی، بی‌نظیرترین انتخابات از نظر امنیتی را برگزار کردیم.

دشمن دنبال مشارکت تک رقمی بود/ آمار مشارکت ۲۵میلیون نفری حماسه و جهاد بود

میراحمدی با بیان اینکه این انتخابات از جنبه‌های دیگر هم قابلیت تحلیل و بررسی دارد، گفت: یک مساله موضوع مشارکت است که مشارکت نزدیک به ۴۱ درصد که دشمنان برآورد داشتند که تک رقمی خواهد بود و رسانه‌های معلوم‌الحال آن‌ها دائما زیرنویس می‌کردند که انتخابات یک انتخابات تک‌رقمی است. وقتی که آمار شرکت‌کنندگان ۲۵ میلیون نفر اعلام شد، واقعا برای دشمنان ملت مرگ‌آور بود؛ همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند، هم یک حماسه بود، هم یک جهاد.

ثبت شده در سایت ماناسپهر طی شماره 122612 توسط manasepehr و در روز دوشنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ ساعت 14:32:30
© Copyright 2024 http://www.manasepehr.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 122558
27 / 12 / 1402 - 22:22

وعده سحری نباید از برنامه غذایی ماه رمضان حذف شود

ماناسپهر؛
زنجان – مسوول بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت شهرستان زنجان گفت: نخوردن سحری و گرسنه ماندن به مدت طولانی موجب احساس تشنگی، گرسنگی و بی‌طاقتی در برابر روزه‌داری می‌شود، بنابراین وعده سحری از اهمیت خاصی برخوردار است و هرگز نباید از برنامه غذایی ماه رمضان حذف شود.
نگین خالقی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هدف از روزه داری از نظر گوارش حذف یک وعده از رژیم غذایی است و نباید وعده حذف شده را به صورت افزایش حجم غذا در وعده افطار و سحر جبران کرد.
وی اضافه کرد: در ماه رمضان برنامه غذایی افراد به ۲ وعده اصلی افطار و سحر محدود می شود که بهتر است به سه وعده افطار، شام و سحری تقسیم شود.
این کارشناس با بیان اینکه داشتن برنامه غذایی متعادل و متنوع در دوران ماه رمضان باعث می شود تا روزه داران بتوانند با سلامتی این دوره را به پایان برسانند گفت: در زمان افطار قند خون در پایین ترین سطح خود قرار دارد که یکی علل سردردهای نزدیک افطار است.
خالقی بهترین رژیم برای افطاری کردن را دریافت مایعات گرم همراه با قندهای ساده طبیعی، آب جوش به همراه ۲ یا سه عدد خرما، شیر گرم به همراه یک قاشق عسل و چای کمرنگ و تازه دم به همراه خرما، کشمش و توت خشک ذکر کرد.
وی با بیان اینکه برنامه غذایی شام غذا باید متنوع و متعادل مصرف شود اضافه کرد: به این معنی که چهار گروه اصلی هرم مواد غذایی نان وغلات، میوه و سبزیجات گوشت و حبوبات و لبنیات در برنامه غذایی گنجانده شود.
نکات تغذیه ای وعده افطار و شام
مسوول بهود تغذیه جامعه مرکز بهداشت شهرستان زنجان ادامه داد: پرخوری و ورود حجم زیاد غذا به معده در زمان افطار باعث نفخ و سوءهاضمه در افراد می شود.
وی با بیان اینکه نوشیدن آب زیاد همراه غذا باعث رقیق شدن شیره معده و سخت هضم شدن غذا می شود اضافه کرد: نوشیدن مایعات سرد و نوشابه های گازدار هنگام افطار باعث تحریک معده و ایجاد عوارض گوارشی می شود.
این کارشناس یادآور شد: بهتر است ۲ تا ۳ ساعت بعد از شام سه یا چهار واحد میوه و یک تا ۲ واحد انواع مغزها مصرف شود.
وی اظهار داشت: برای جبران کم آبی و رفع عطش در ماه رمضان، آب خالص با دمای مناسب (در اولویت اول) بهترین نوشیدنی است که باید کم‌کم در فاصله بین افطار تا سحر مصرف شود و مصرف مقدار کافی آب (۶ تا ۸ لیوان) در فاصله افطار تا سحری ضروری است.
خالقی افزود: همچنین آبمیوه‌های طبیعی و شربت‌های خانگی که به صورت کم شیرین یا بدون افزودن شکر و رقیق شده با آب تهیه می‌شوند (مثل شربت آبلیمو، شربت خاکشیر همراه با گلاب یا سایر عرقیات گیاهی) برای رفع تشنگی مناسب هستند.
وعده سحری حذف نشود
این کارشناس با اشاره به اهمیت وعده سحری ادامه داد: بهتر است در وعده سحری، از غذاهای گوشتی و پرپروتئین کمتر استفاده شود، زیرا سوخت و ساز پروتئین‌ها و دفع مواد زاید آنها از بدن به آب فراوان نیاز دارد.
وی اضافه کرد: این مسأله خود باعث کم آبی بدن و تشنگی بیشتر می‌شود، این نوع غذاها را می‌توان در وعده شام میل کرد، پروتئین‌های حیوانی نظیر گوشت بصورت اوره دفع می‌شوند و دفع اوره مستلزم وجود مقادیر زیاد آب است.
خالقی افزود: بدن برای دفع مواد زائد حاصل از هضم پروتئین‌های حیوانی مقدار زیادی آب مصرف می‌کند و بدین ترتیب بدن با تشنگی و کمبود آب مواجه می‌شود.
وی اظهار داشت: برای پیشگیری از این مشکل می‌توان از مخلوط پروتئین‌های حیوانی و گیاهی (گوشت و حبوبات مختلف) استفاده کرد تا میزان گوشت مصرفی کاهش یافته و در عین حال پروتئین مورد نیاز بدن فراهم شود.
مسوول بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت شهرستان زنجان تاکید کرد: در وعده سحری بهتر است از خوردن غذاهای سرخ‌شده پرهیز گردد تا از تشنگی در طول روز جلوگیری شود.
به گفته وی، خوردن غذاهای شور و پرنمک و مواد غذایی کنسروی نیز به دلیل داشتن نمک فراوان، در وعده سحری مناسب نیست، چون احساس تشنگی را افزایش می‌دهند.
وی اضافه کرد: هنگام سحر از خوردن غذاهایی نظیر کوکو سبزی، کوکو سیب‌زمینی، کتلت و گوشت‌های سرخ شده خودداری شود چرا که این غذاها به همراه غذاهایی که ادویه زیادی دارند، موجب عطش زیاد و ترش کردن معده می‌شوند.
خالقی خاطرنشان کرد: بنابراین بهتر است از غذاهای آب پز و پخته استفاده شود که ادویه کمتر به ویژه فلفل و نمک کمتری دارند. مصرف غذاهای شور و تند، کله پاچه و سیرابی می‌تواند عطش را افزایش دهد.
ثبت شده در سایت ماناسپهر طی شماره 122558 توسط manasepehr و در روز یکشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ ساعت 22:22:26
© Copyright 2024 http://www.manasepehr.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 122556
27 / 12 / 1402 - 21:37

توزیع میوه تنظیم بازار شب‌ عید از امروز در ایلام آغاز شد

ایلام - مدیرکل تعاون روستایی استان ایلام گفت:؛
توزیع میوه تنظیم بازار شب عید و نوروز ۱۴۰۳ از امروز و از طریق غرفه‌های جانمایی شده در سطح استان و شهرستان‌های تابعه آغاز می‌شود.
“حمیدرضا شکری” روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار کرد: توزیع میوه نوروزی با قیمت مصوب در ۵۸ جایگاه و غرفه از صبح امروز آغاز شده و این روند تا پایان تعطیلات نوروزی ادامه خواهد داشت.
وی افزود: با هدف تنظیم بازار ۲۰۰ تن پرتقال تامسون شمال و ۱۲۵ تن سیب با بهترین کیفیت توسط اتحادیه شرکت‌های تعاونی روستایی خریداری و در سردخانه پشتیبانی سازمان جهاد کشاورزی در شهر ایلام ذخیره شده است.
شکری ادامه داد: در این غرفه ها با مصوبه کمیته راهبری میوه استان، پرتقال تامسون با قیمت هر کیلوگرم ۲۰۰ هزار ریال و سیب قرمز و زرد ،هر کیلوگرم ۳۴۰ هزار ریال به فروش می رسد.
وی خاطرنشان کرد: عاملان توزیع اجازه عرضه سیب و پرتقال نوروز با قیمتی خارج از نرخ مصوب را ندارند.
به گزارش ایرنا، شماره تلفن ۱۲۴ واحد نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت و ۳۱۲۷ واحد بازرسی سازمان جهاد کشاورزی استان به صورت شبانه‌روزی پاسخگوی شکایات مردم در خصوص قیمت و کیفیت میوه تنظیم بازار است./ایرنا
ثبت شده در سایت ماناسپهر طی شماره 122556 توسط manasepehr و در روز یکشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ ساعت 21:37:39
© Copyright 2024 http://www.manasepehr.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 122554
27 / 12 / 1402 - 21:02

معاون وزیر راه و شهرسازی خبر داد: رفع ۷۲۵ نقطه حادثه خیز جاده‌ای کشور

تهران- معاون وزیر راه و شهرسازی از رفع ۷۲۵ نقطه حادثه خیز جاده کشور تا پایان سال خبر داد.؛
“داریوش امانی” امروز یکشنبه در آیین سراسری آغاز اجرای پویش “چشم به‌راهیم” در محل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای افزود: ۸۷۵ نقطه حادثه خیز جاده‌ای در کشور وجود دارد که تاکنون ۴۱۲ نقطه از آن برطرف شده است.
وی بیان‌داشت: ۳۱۳ نقطه حادثه خیز نیز از گذشته وجود داشت که برطرف و رفع خطر شد که به این ترتیب تاکنون ۷۲۵ نقطه حادثه‌خیز رفع شده است.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ادامه داد: این سازمان امسال ۳۴ هزار میلیارد تومان درآمد داشته ۳۰ هزار میلیارد تومان آن تخصیص یافته است.
وی اظهار داشت: در خصوص آسفالت نقاط حادثه خیز نیز انقلاب بزرگی در کشور انجام شده است، با این حال با وجودی که یک‌هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان تخصیص اعتبار داریم اما اعتباری برای آن وجود ندارد.
وی اضافه کرد در موضوع راه‌های روستایی نیز تعهد ما ساخت سه‌هزار کیلومتر از این راه‌ها بود که تا دیروز سه‌هزار و ۸۰ کیلومتر از آنها احداث شده و علاوه بر آن ۶هزار و ۶۰۰ کیلومتر نیز روکش آسفالت روستایی انجام شد.
معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین در خصوص واردات ماشین آلات راهداری گفت: این موضوع به دلیل برخی مسائل و مشکلات اداری با وزارت صمت طولانی شد، اما قول می‌دهیم که از ابتدای سال آینده تعدادی از این ماشین‌آلات وارد شود، همچنین خرید ۲۰۰ دستگاه از این ماشین‌آلات از شرکت هپکو انجام شده است.
وی در خاتمه در خصوص پیگیری موضوع هوشمندسازی گفت: بیسیم یکپارچه دیجیتال سازمان راهداری طرحی بود که سال‌ها بر زمین مانده بود اما اکنون موافقت آن از سازمان ارتباطات رادیویی گرفته شده و در نیمه نخست سال ۱۴۰۳ به بهره‌برداری خواهد رسید.
امانی تاکید کرد: در طرح نوروزی سازمان راهداری ۹ هزار دستگاه ماشین آلات و یک هزار و ۲۰۰ راهدارخانه به صورت شبانه روزی آماده خدمات رسانی هستند./ایرنا
ثبت شده در سایت ماناسپهر طی شماره 122554 توسط manasepehr و در روز یکشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ ساعت 21:02:18
© Copyright 2024 http://www.manasepehr.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر