نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش خبرگزاری فلسطینی وفا، کمیته اجرایی سازمان آزادیبخش فلسطین با صدور بیانیهای بار دیگر بر حق بازگشت آوارگان فلسطینی به سرزمین مادری خود بر اساس قطعنامه ۱۹۴ سازمان ملل متحد و نیز حق تعیین سرنوشت و برپایی دولت مستقل فلسطینی به پایتختی قدس شریف تاکید کرد. این نهاد فلسطینی با اشاره به افتتاح تونلی […]
به گزارش خبرگزاری فلسطینی وفا، کمیته اجرایی سازمان آزادیبخش فلسطین با صدور بیانیهای بار دیگر بر حق بازگشت آوارگان فلسطینی به سرزمین مادری خود بر اساس قطعنامه ۱۹۴ سازمان ملل متحد و نیز حق تعیین سرنوشت و برپایی دولت مستقل فلسطینی به پایتختی قدس شریف تاکید کرد.
این نهاد فلسطینی با اشاره به افتتاح تونلی در فضای زیرین منازل فلسطینیها در کرانه باختری که توسط سفیر آمریکا در فلسطین اشغالی و بر خلاف تمامی قوانین بین المللی صورت گرفت، گفت: آمریکاییها در همکاری با جریان راست افراطی اسراییل و انجمنهای شهرک سازی هرگونه فرصتی را برای برقراری صلحی عادلانه به نابودی کشانده اند.
سازمان آزادیبخش فلسطین از جامعه جهانی خواست برای رسیدن به امنیت و ثبات در منطقه با فشار به آمریکا این کشور را نسبت به اجرای قطعنامههای سازمان ملل متحد و شورای امنیت که به صراحت خواهان پایان اشغالگری اسراییل و احقاق حقوق ملت فلسطین است وادار کند.
«جرد کوشنر» داماد دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز گذشته (پنجشنبه) از رهبران فلسطین به دلیل مخالفت با طرح صلح واشنگتن در خاورمیانه موسوم به “معامله قرن” انتقاد کرد و از آنان به عنوان “احمق” نام برد.
کوشنر در پاسخ به سئوال خبرنگار لبنانی در مورد سرنوشت آوارگان فلسطینی در سراسر جهان، یکی از مسائل خطرناک پشت پرده معامله قرن را برملا کرده و اظهار داشت: آوارگان فلسطینی بهتر است در مناطق مسکونی کنونی خود باقی مانده و به آنها حق تابعیت اعطا و غرامت مالی پرداخت خواهد شد.
طرح معامله قرن که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا آن را طراحی کرده مبتنی بر واگذاری نیمی از کرانه باختری و بخشی از بیت المقدس شرقی به رژیم صهیونیستی است و در مقابل، این رژیم با تشکیل کشور مستقل فلسطین در نیمه دیگر کرانه باختری و نوار غزه موافقت میکند و شهر ” ابودیس” به جای بیت المقدس به عنوان پایتخت فلسطین در نظر گرفته خواهد شد.
این طرح همچنین شامل چشم پوشی فلسطینیها از حق بازگشت به سرزمین خود است که طبق قطعنامه ۱۹۴ شورای امنیت سازمان ملل به رسمیت شناخته شده است./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.