بخش صنعت و کشاورزی موتور محرکه استان ایلام است

قاسم سلیمانی دشتکی در دیدار با مدیر عامل و تعدادی از کارکنان شرکت شهرک های صنعتی استان ایلام بمناسبت روز ملی حمایت از صنایع کوچک اظهار داشت: زیرساخت های قوی جذب سرمایه گذاری از قبیل مناطق ویژه اقتصادی، ایجاد سرمایه گذاری در شهرک های صنعتی و فراهم کردن شرایط برای استفاده بهینه از قابلیت ها […]

قاسم سلیمانی دشتکی در دیدار با مدیر عامل و تعدادی از کارکنان شرکت شهرک های صنعتی استان ایلام بمناسبت روز ملی حمایت از صنایع کوچک اظهار داشت: زیرساخت های قوی جذب سرمایه گذاری از قبیل مناطق ویژه اقتصادی، ایجاد سرمایه گذاری در شهرک های صنعتی و فراهم کردن شرایط برای استفاده بهینه از قابلیت ها و فرصت ها باید در دستور کار این بخش قرار گیرد.
وی افزود: در شرایط کنونی و بحران تحریم با فعلیت بخشیدن به پتانسیل ها و ظرفیت های بالقوه و جذب منابع داخلی از طریق مشارکت بخش خصوصی، بیش از پیش در ایجاد رونق در بخش صنعت و معدن به عنوان موتور محرکه توسعه اقتصادی استان، گام های اساسی برداشته شود.
استاندار ایلام تاکید کرد: باید عرصه برای رقابت کیفی بین تلاشگران اقتصادی و تحرک بخشی به اقتصاد منطقه ای، ملی و ایجاد اشتغال مولد، مهیا شود.
سلیمانی دشتکی اضافه کرد: در صورت کمبود بودجه می توان از زیرساخت های عمرانی برای اشتغالزایی و توسعه پایدار بهره برد.
وی با بیان اینکه جوانان بیکار پاشنه آشیل نظام، دولت و مردم هستند، گفت: با وجود متوسط بودن نرخ بیکاری ایلام در کشور تمام تلاش ما رشد اقتصادی توام با افزایش درآمد خانواده ها و اشتغال بیشتر است.
سلیمانی دشتکی به جذب سرمایه گذار در استان ایلام اشاره کرد و افزود: یکی از برنامه های اساسی مدیران جذب سرمایه گذار و مهیا کردن شرایط لازم برای سرمایه گذاران است به این صورت که با حمایت بخش خصوصی اقدام به ایجاد شهرک صنعتی و واگذاری زمین مناسب به سرمایه گذار کند.
وی یادآور شد: مجموعه شهرک های صنعتی می تواند وارد کارهای تخصصی دیگری از جمله صنعت پوشاک شود و دولت با معرفی چند استان بعنوان پایلوت قراردادی بین سازمان برنامه و بودجه و مجموعه اتحادیه صنوف پوشاک برای اجرای این طرح منعقد کرده است.
استاندار ایلام گفت: بانک های عامل تسهیلات مورد نیاز را به صنعتگران پرداخت و اتحادیه پوشاک نیز فروش و بازاریابی آنرا تضمین می کند و می توان با لحاظ کردن این طرح تاثیر آنرا در اشتغالزایی استان مشاهده کرد.
وی تاکید کرد: یکی از مهم ترین ابزارهای نظام و دولت را شهرک های صنعتی دانست که با وجود تحریم ها باید توجه بیشتری به تولیدات داخلی داشته و در این راستا می توان با ایجاد شهرک های فناوری از ترافیک شهر کاسته و اشتغال جدید فراهم کرد.
۲۱ مرداد ماه روز ملی حمایت از صنایع کوچک نامگذاری شده است.
۵۵۳ واحد صنعتی دارای پروانه بهره برداری با سرمایه گذاری حدود ۲۶۵ میلیارد ریال و ظرفیت اشتغال ۹ هزار و ۱۷۱ نفر در استان ایلام وجود دارد./ایرنا