روزانه ۱۰ هزار پرس غذا بین زائران در مهران توزیع می شود

حجت الاسلام مرتضی عزیزی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ما افزود: هزینه این میزان پخت غذا برای زائران از محل درآمد موقوفات ۶ استان کشور و بخشی هم نذورات مردمی عمومی تامین می شود. وی ادامه داد: امسال با بخشی از درآمد موقوفات ۶ استان کشور که واقفان برای خدمات دهی زائران […]

حجت الاسلام مرتضی عزیزی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ما افزود: هزینه این میزان پخت غذا برای زائران از محل درآمد موقوفات ۶ استان کشور و بخشی هم نذورات مردمی عمومی تامین می شود.
وی ادامه داد: امسال با بخشی از درآمد موقوفات ۶ استان کشور که واقفان برای خدمات دهی زائران اباعبدالله الحسین(ع) اختصاص داده اند بزرگترین موکب در شهرستان مرزی مهران راه اندازی و بصورت شبانه روزی در حال فعالیت است.
وی اظهار کرد: در این زمینه ادارات اوقاف و امور خیریه استان های ایلام، خراسان شمالی، سمنان، گلستان، گیلان و آذربایجان غربی یک موکب بزرگ در کنار سایر موکب های تجمیعی در مهران راه اندازی کرده که علاوه بر پخت سه وعده غذا در طول روز با میان وعده نیز از زائران پذیرایی می شود.
حجت الاسلام عزیزی با ذکر اینکه هزینه این موکب با اجرای نیت واقفین است، تاکید کرد: در این موکب علاوه بر پخت غذای گرم خدمات پزشکی، توزیع اقلام فرهنگی و مشاوره مذهبی توسط مبلغان دینی نیز انجام می شود.
به گفته وی، فعالیت این موکب از اول آبان ماه آغاز و تا چند روز پس از برگزاری راهپیمایی اربعین و بازگشت زائران از عتبات عالیات ادامه خواهد داشت.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه ایلام اظهار کرد: خدمات دهی این اداره کل به زائران اربعین حسینی امسال برای پنجمین سال متوالی انجام شده و در این زمینه بیش از ۱۰۰ نفر شامل کارکنان اوقاف و اعضا هیات های امنا امامزادگان و مساجد مشارکت دارند.
بیش از چهار میلیون زائر اربعین سال گذشته از طریق مرز بین المللی مهران تردد کردند./ایرنا