مصوبه های شورای عالی امنیت در ایلام اجرایی نشده است

قاسم سلیمانی دشتکی عصر شنبه در نشست شورای اداری، شورای سیاست گذاری و هماهنگی آموزش و پرورش مناطق مرزی استان ایلام اظهار داشت: همچنین بر اساس این مصوبه مقرر شد سرمایه گذاری های بخش خصوصی در نقاط مرزی ۱۰۰ درصد بیمه شود که هنوز این مصوبه محقق نشده است. وی افزود: هدف اصلی افزایش و […]

قاسم سلیمانی دشتکی عصر شنبه در نشست شورای اداری، شورای سیاست گذاری و هماهنگی آموزش و پرورش مناطق مرزی استان ایلام اظهار داشت: همچنین بر اساس این مصوبه مقرر شد سرمایه گذاری های بخش خصوصی در نقاط مرزی ۱۰۰ درصد بیمه شود که هنوز این مصوبه محقق نشده است.
وی افزود: هدف اصلی افزایش و تثبیت جمعیت در مناطق مرزی است که این سیاست ها مستلزم افزایش درآمد، ایجاد اشتغال پایدار، توسعه شاخص های آموزشی، فرهنگی و زیرساخت های عمرانی و اجتماعی استاندارد است.
استاندار ایلام با بیان اینکه استان ایلام طرفیت ها و مزیت متعددی دارد، یادآور شد: مرز مهران به عنوان یکی از مهمترین پتانسیل های استان گذرگاهی برای تردد زائران عتبات عالیات، کنگره عظیم اربعین و مراودات تجاری و بازرگانی می تواند محل درآمد پایدار برای استان است.
سلیمانی دشتکی وجود نفت، گاز، پتروشیمی، سیمان، اماکن گردشگری، طبیعت بکر و … را از دیگر ظرفیت های استان ایلام ذکر کرد که نیازمند توجه مسئولان ارشد کشور برای توسعه این بسترهاست و ایجاد مجتمع های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی در مسیرهای منتهی به مهران می تواند به درآمد زایی و نیز معرفی هرچه بیشتر استان ایلام کمک کند.
وی تاکید کرد: استان ایلام هرچند در برخی شاخص های ناهنجاری های اجتماعی استان ایلام نسبت به میانگین کشوری رتبه مطلوب و پایینی دارد اما با این وجود همچنان برخی معضل ها چون خودکشی یا روند صعودی طلاق در استان ایلام قابل تامل است.
استاندار ایلام افزود: با افزایش سطح سواد و اگاهی مردم به ویژه در قشر دانش آموزان و فرهنگیان باید به مقابله فرهنگی با معضلات اجتماعی پرداخت.
سلیمانی دشتکی در خصوص وضعیت آموزش و پرورش در استان ایلام هم گفت: باید ریشه بی سوادی در جامعه هدف ( سنین ۱۰ تا ۴۹ سال ) حداکثر تا سال ۱۴۰۰ در استان ایلام ریشه کن شود در حالی که پرونده این مقوله باید سال های پیش بسته می شد و یکی از مشکلات حوزه نهضت سوادآموزی عدم مهارت محوری دانش در این زمینه است.
وی تجمیع مدارس روستاهای همجوار شهرک های نزدیک توسط وزارت آموزش و پرورش را یکی از راهبردهای مهم در کاهش هزینه، تجهیزات، نیروی انسانی و برشمرد که باید به آن توجه ویژه ای شود.
سلیمانی دشتکی با بیان اینکه همه دستگاه های اداری مکلف به فروش اراضی مازاد خود شده اند، گفت: اما باتوجه به شرایط خاص آموزش و پرورش و جمعیت زیاد تحت نظارت و آموزش این نهاد مقرر شده یک کمیته برای احصا و تفکیک مایملک مازاد آموزش و پرورش تشکیل و از طریق این کمیته این اراضی تعیین تکلیف شوند.
به گزارش ایرنا این نشست با حضور وزیر آموزش و پرورش، جمعی از معاونان وی، مدیران و مسئولان دستگاه های اجرایی استان و شورای سیاست گذاری و هماهنگی آموزش و پرورش برگزار شد.
وزیر آموزش و پرورش و هیات همراه در سفر دو روزه به ایلام برنامه های مختلفی دارند که از جمله آنها دیدار با مسوولان استان، بازدید از مدارس، دیدار با نخبگان دانش آموزی، دیدار با نمایندگان انجمن های اولیا و مربیان، مصاحبه خبری، شرکت در شورای اداری، شورای آموزش و پرورش و مناطق مرزی، شورای انجمن اولیا و مربیان استان، حضور در برنامه گفت و گوی ویژه خبری و دیدار با تشکل های فرهنگیان برنامه های سفر روز نخست وزیر آموزش و پرورش به این استان است.
عزیمت به شهرستان چرداول، افتتاح استخر، بازدید از مدرسه، دیدار با معلمان این مدرسه و دیدار با خانواده شهید فرهنگی در این شهرستان از جمله برنامه های سفر روز دوم بطحایی و هیات همراه به این استان است./ایرنا